Derfor er KAOS Ransel en stelleveske-favoritt

Derfor er KAOS Ransel en stelleveske-favoritt

English version, read on here.

KAOS Ransel er en norsk-designet stelleveske, møysommelig utviklet av disse to jentene; to kritiske mødre med øye for design og funksjonalitet. Siden 2015 har vi levert stellevesker til en hel haug med fornøyde småbarnsforeldre i Norge og utland. Bare i 2017 sendte vi ut 2000 stellevesker i Norge og i 2018 forventer vi å produsere flere Ransler enn noensinne. Gode anbefalinger fra kunder avler nye kunder, og sånn har det gått siden lanseringen i 2015. Tusen takk!
Design + funksjonalitet

Hele grunnen til at vi etablerte KAOS i 2015 var for å utvikle produkter til småbarnslivet som kombinerte design og funksjonalitet på en god måte. Designergenet vårt savnet dette etter at vi selv ble foreldre. Som småbarnsmødre lever vi midt i den samme klemma som kundene våre. Vi vet hva som trengs av funksjonalitet for å gjøre hverdagen enklere, og vi vet akkurat hvordan vi vil at det skal se ut. I tillegg vet vi at funksjonalitet ikke trenger å gå på bekostning av design, og motsat. Det er KAOS Ransel stelleveske et supert eksempel på med sitt stilrene design og funksjonelle løsninger. Dette liker kundene våre også, ikke minst alle gutta. KAOS Ransel er unisex, selv fatter'n føler seg kul med en Ransel.

Format som passer hverdagen

KAOS Ransel stelleveske er designet som en ryggsekk. Dette er kanskje den viktigste erfaringen vi har gjort oss som småbarnsmødre når det gjelder stellevesker: man trenger en stelleveske som kan bæres på ryggen slik at armene kan være fri til andre ting. Gudene skal vite det er mye man må bære på. Samtidig er KAOS Ransel stelleveske utviklet for å kunne henge godt på alle vogner, inkludert tvillingvogner. Den er akkurat passe høy og bred. KAOS Ransel stelleveske kan enten henges over vognen ved å bruke skulderremmen som medfølger. Alternativt kan man henge KAOS Ransel stelleveske rett på vognkroker om du har det. Vognkroker får man kjøpt i alle barneutstyrs-butikker.

 

KAOS Ransel stelleveske rommer 15 liter. Du har nok av plass til alt du trenger å ha med når du er ute og triller, selv til tvillinger. Den har 8 lommer som gjøre det enkelt å organisere innholdet. Selv fedre klarer å holde orden her ;-) Stellematte og clutch medfølger enhver Ransel stelleveske.

Mye mer enn en stelleveske

KAOS Ransel stelleveske design er helt unik. Den ser ikke ut som en stelleveske fordi den er så mye mer enn det. KAOS Ransel er tøff og utviklet i høy kvalitet, med ekte lærdetaljer og formstøpte metalldeler som pynter akkurat passe. Både jenter og gutter føler seg vel når de bruker en KAOS Ransel, dette var viktig når designet ble utviklet.

Stellematten ligger plassert i ytterlommen, så når barnet ikke bruker bleie lenger kan du bare kvitte deg med stellematten - så fungerer KAOS Ransel som en helt vanlig sekk. KAOS Ransel er med andre ord en sekk du vil ha like stor glede av når bleietiden er over. Man får plass til en 15" laptop stående mot ryggen, så den er helt ypperlig å bruke til og fra jobben når den tid kommer. Vi har solgt en del KAOS Ransler til fotografer også som bruker sekken som fotoveske. De ulike lommene gjør det enkelt å ha koll på alt innhold, selv i arbeidslivet. 

KAOS Ransel stelleveske kommer i et assortert utvalg farger, noen limited editions og fra sesong til annen lanserer vi nye farger i kolleksjonen. Følg KAOS på Instagram og Facebook for å få med deg nyheter fortløpende, og ikke minst: meld deg på nyhetsbrevet for å få med deg alt som er verdt å vite. 

Hvilken farge er din favoritt?

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert