Verdens mest fleksible ribbevegg system

Verdens mest fleksible ribbevegg system

English version? Read on here. Vi har jobbet med et spennende prosjekt det siste halvåret. Og vi er så klare for å vise dere resultatet. Folkens, sjekk ut KAOS Endeløs, verdens mest fleksible ribbevegg system!

KAOS Endeløs er inspirert av den tradisjonelle ribbeveggen vi hadde hjemme da vi var små. 30 år senere har vi fått egne barn, og vi vil ha ribbeveggen tilbake. Men i moderne form. Derfor utvikler vi vår egen versjon av ribbeveggen som både barna og vi kan ha stor glede av. KAOS Endeløs er designet for å passe inn i moderne hjem, ikke en gymsal. 

Vi elsker konseptet "ribbevegg". En ribbevegg er kul og ikonisk med sitt skandinaviske opphav, og den er bra fordi den motiverer til lek samtidig som den utvikler barnets grovmotoriske ferdigheter. Vi har gitt ribbeveggen en moderne makeover og i samme åndedrag har vi gjort den uendelige omgjengelig. KAOS Endeløs er basert på fleksible moduler og kommer med et knippe skreddersydd tilbehør i tekstil, lær og tre. Vår ribbevegg utvikler seg med familien i livets ulike faser.

KAOS Endeløs moduler kan monteres akkurat som du vil: over hverandre eller ved siden av hverandre, i det lange og brede. Tilbehøret kan enkelt hektes og kneppes på.

Vi har altså brukt de siste 6 månedene på å utvikle prototyper. Takket være midler fra Innovasjon Norge har vi fått mulighet til å starte produksjonen med en produsent, og i skrivende stund ser vi frem til å inngå avtale med en dyktig møbel-produsent i Europa. Vi regner med at forberedelser hos produsent + å få produktet sertifisert vil ta rundt 3-4 måneder. Deretter vil er vi klare til å bestille første parti med KAOS Endeløs.

Midlene vi har fått fra Innovasjon Norge dekker kostnader rundt selve prototypingen, patentsøknad og forberedelser til lansering. Vi trenger å hente inn flere midler for å starte selve produksjonen av KAOS Endeløs sitt første parti. Heldigvis finnes det folkefinansiering og forhåndsbestilling.

Vi vil åpne for forhåndsbestilling om ikke lenge. I tillegg vil vi lansere KAOS Endeløs internasjonalt på Kickstarter. Vi oppfordrer deg til å støtte prosjektet enten ved forhåndsbestilling fra våre egne nettsider eller ved å backe KAOS Endeløs så snart det er live på Kickstarter. Dette er viktig, folkens! 

Alle som bidrar til den første produksjonen vil selvsagt få en spesielt bra intropris. I tillegg blir man en av de aller første til å motta KAOS Endeløs så snart første parti er produsert ferdig senere i år. Nå skal vi bare beregne ferdig kostnader i dialog med produsent, så starter forhåndsbestillingen. 

KAOS Endeløs er forventet å være tilgjengelig fra og med høst/vinter 2017. Vi trenger din hjelp for å realisere produksjonen. Og vi trenger hjelp til å spre ordet. Tusen takk for at du deler og støtter!

KAOS Endeløs er utviklet i samarbeid med Permafrost Designstudio. Produktet er Patent Pending. 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert