KAOS Stelleveske

KAOS Stelleveske

Vi utviklet KAOS stelleveske fordi vi mente at man ikke trenger å se kjip ut selv om man blir foreldre. Vi savnet en stelleveske som vi virkelig ville bruke, og som passer til vår egen stil. Så ble KAOS stelleveske født. Etterhvert fant vi ut at vi ikke kunne lage bare en farge, for en farge ville ikke funke for alle. Vi lagde 4 ulike farger, så du skal kunne finne en som passer akkurat deg.

 

 

KAOS stelleveske kommer fortsatt i disse fire fargene, men vi jobber kontinuerlig med å legge til nye favoritter. Våren 2017 kommer årets nyhet, KAOS stelleveske i grå/nude. En skikkelig lekkerbisk av en stelleveske, yummy mummy!

KAOS stelleveske er selvfølgelig ikke bare pen å se på, den er utrolig gjennomtenkt. Vi hadde allerede hvert vårt barn fra før og har brukt all vår erfaring i utviklingen av KAOS stelleveske. Den har med andre ord alle funksjoner en stelleveske burde ha. Vi har plassert lommer strategisk og sørget for at du får plass til alt du trenger når du er ute på tur med den lille.

KAOS stelleveske er god å bære som sekk på ryggen, nettopp fordi vi mener du trenger hendene fri når du har en liten baby. Det er mye annet du trenger å bære, og da skal ikke stellevesken komme i veien. KAOS stelleveske kan også henges på vogn ved hjelp av skulder-remmen som følger med. Den kan også festes på "vogn-kroker" om du har det. Med skulder-remmen kan du også velge å bære KAOS stelleveske som en messenger bag, for innimellom er det kjekt å kunne bare slenge den over skulderen. 

Stellematte og clutch følger med alle KAOS stellevesker. Stellematten ligger strategisk plassert i forlommen, så den ikke trenger å ligge sammen med resten av innholdet i stellevesken. Stellematten kan vaskes på 30 grader. 

Clutchen ville vi ha med fordi det er smart å ha et eget sted til mors eller fars verdisaker. her får du plass til mobil, nøkler, eller kanskje litt sminke <3 Lett å ta med seg inn om resten av vognen står ute og du skal på cafe. 

Vi gleder oss til å utvikle nye varianter og nye farger av KAOS stelleveske. Og vi elsker å se alle som bærer en, dere er råfine og gjør oss så innmari stolte!

 

KAOS stelleveske

KAOS stelleveske

KAOS stelleveske

KAOS stelleveske

KAOS stelleveske

KAOS stelleveske

KAOS stelleveske

KAOS stelleveske