KAOS vindu hos Sprell Riktige Leker

KAOS vindu hos Sprell Riktige Leker

Sprell er en forholdsvis ny forhandler av oss. Og i Sprell ligger ligger nå også ærverdige Riktige Leker; Norges eldste og fineste leketøysbutikk som huser store og lekre lokaler i Oslo sentrum. Før jul fikk vi beskjed om at KAOS skulle få sitt eget vindu hos Sprell Riktige Leker. Men vi ante ikke hvor stort eller lite vinduet var og vi forstod ikke helt hvor fantastisk kult det egentlig kunne bli. 

Torsdag 10. januar kl 10 møtte Marie og jeg opp med pågangsmot og uvitenhet, klare for å rigge oss i et vindu. Så så jeg vinduet... Dæven. Vinduet vi skulle få var 5 meter langt med bakvegg og sidevegg på 240 cm høyde! Vi ville male og gjøre oss skikkelig flid. Før vi møtte opp og visste hva vi hadde i vente hadde vi satt av tid fra 10-13 for å rigge. 

Kl 17.30 ble vi ferdige :-P

Vi har aldri laget noen liknende vindusutstilling, men nå har vi altså 5 høyst ærverdige meter i Norges fineste leketøysbutikk å skryte av. Riggingen er noe av det kuleste vi har gjort på lenge; å få være kreativ og skape ting er det morsomste vi vet. Vi syns det ble veldig bra og gleder oss til å fornye det når vi får muligheten til det!

Om du er i området ved Sprell Riktige Leker håper jeg du svinger forbi! Sprell Riktige leker har utrolig mye flott - nå også KAOS. 

KAOS Riktige lekerkaos hos riktige lekerkaos hos riktige leker

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert