KAOS Weekender bag

KAOS Weekender bag

Vi spør ofte følgerne våre om feedback og innspill når vi utvikler nye produkter. Noen ganger spør vi enda mer åpent: Hva skal vi lage som neste produkt? Sist vi stilte et åpent spørsmål ble "weekender bag" ønsket av veldig mange. Vi lyttet. Og vi har laget! I Juni lanserer vi KAOS Weekender, en praktisk og tøff bag som er utviklet for å reise med deg og barna.

Vi har selv savnet en kul weekender bag som er utviklet for å reise på tur med barn. En bag som til tross for smart funksjonalitet ser bra ut og får oss til å se bra ut når vi bærer den. I dag ender vi alltid opp med den samme sportsbagen i sort nylon. Slike sportsbager er ikke spesielt lekre, men de er praktiske fordi de kan bæres på ryggen. Utover det er det et stort problemet med disse sportsbagene: det er helt umulig å holde orden på innholdet. Bagene har ett stort rom og det blir uoversiktlig når mammas klær og barnas klær blandes i et eneste stort kaos. Vi hater det!

I utviklingen av KAOS Weekender bag har vi fokusert på dekke de behovene vi mener er viktige i en weekender bag når man skal på tur med barn:

1. Den har innvendige rom som gjør det enkelt å organisere innholdet (våre klær/barnas klær, skittent/rent tøy).

2. Den må kunne bæres på ryggen, så vi har armene fri til å avverge nesten ulykker med ungene.

3. Den har enkel tilgang fra utsiden, hele topplokket kan åpnes fullt ut. I tillegg er det en praktisk lomme på utsiden til småting du trenger i umiddelbar nærhet, som pass, mobil og lommebok. 

4. Den er romslig uten å overstige krav og dimensjoner for å bruke den som håndbagasje på fly.

5. KAOS Weekender ser DRITFIN ut. Bort med sportsbagen eller trillebag'en. Man kan bruke KAOS Weekender og føle seg bra. 

KAOS Weekender bag er inspirert av gamle militær bager. Det passer jo fint når du er ute på tur med den lille hæren av fotsoldater du har satt til verden =) KAOS Weekender er laget i kraftig bomullskanvas, buffelskinn og lekre detaljer i messing.

Weekender bagen har fleksible, innvendig inndelinger som gjør det mulig å tilpasse bagen etter ditt behov. Du kan velge mellom

- ett stort rom

- to mellomstore rom

- ett mellomstort og to små rom

Inndelingene i KAOS Weekender bag kan enkelt settes opp eller legges ned. KAOS Weekender bag har også en lomme i topplokket som er praktisk for de tingene du trenger lett tilgang til til når du er på farten, pluss en utvendig lomme til småting som pass, mobil og lommebok. 

KAOS Weekender bag kan bæres som en ryggsekk. Det er viktig å ha hendene fri til andre ting. Den har også et kraftig håndtak i toppen og ett på siden som gjør den fleksibel i forhold til bæremåte eller om du ønsker å henge den opp. Da trenger man egentlig ikke å pakke ut innholdet når du er på ferie: Pakk systematisk og heng den opp, så har du et portabelt klesskap med deg på tur. 

Det første partiet med KAOS Weekender bag er i produksjon. Fargen i første runde blir en deilig militærgrønn canvas kombinert med nude/naturlig skinn og detaljer i messing. Vi falt rett og slett pladask for komboen og tror du vil gjøre det samme =)

KAOS Weekender bag er tilgjengelig on-the-spot i slutten av mars, og tilgjengelig i nettbutikken vår fra mai/juni. 

SOM VI GLEDER OSS!