Barneromsinspirasjon med Gjesp sengesett og Vimpel-Lommer

Barneromsinspirasjon med Gjesp sengesett og Vimpel-Lommer

For noen uker siden la vi ut en post på Instagram der vi jaktet på ambassadører for noen av produktene våre. Vi fikk inn over 150 bilder fra folk som ønsket å bidra, fra Norge og utland. Herregud så gøy! Det var mange fine bidrag. Vi fant raskt noen favoritter og her kan du se et knippe bilder fra dem, der de tester ut Gjesp sengesett og Vimpel-Lommene våre.

@cathrinehenden var en av de vi ønsket å ha ombord. Vi sendte henne KAOS Gjesp økologisk sengesett og Vimpel-Lommer i fargen fersken så hun kunne pynte det nye rommet til Jenny. For ei nydelig lita tulle. Jenny trenger ny sekk ser vi (kremt, hehe). Tusen takk for fine bilder, Cathrine!

@jannicke87 var også blant våre favoritter, for et hjem! Vi "fant" først Jannicke da vi oppdaget at hun hadde en KAOS Ransel som hun tagget i noen bilder for en god tid tilbake. Siden da har vi vært betatt. Jannicke har KAOS Gjesp økologisk sengesett med tilhørende Vimpel-Lommer i fersken til vesle Alexandra. Så utrolig fint det ble! Tusen takk Jannicke! 

KAOS GJESP økologisk sengesett og Vimpel-Lommer i fargen mint finner du hjemme hos vår kjære @Juliehole. Julie har testet alle KAOS produkter fra ende til annen, og om sengesettet og vimplene sier hun "Lillebror har sovet søtt i det deilige sengesettet og tuttene ligger trygt samlet i lommene på den praktiske vimpelrekken!". Superkult å se tingene våre i det smukke hjemmet i Bergen by <3

KAOS GJESP økologisk sengesett og Vimpel-Lommer i fargen mint tar seg også usedvanlig godt ut hjemme hos @mitt_paradis . "Liker når lekkert design kan kombineres med gode løsninger" sier Trine. Liker fargekombinasjonene i hjemmet ditt, sier vi. Lekkert! Veldig gøy å se, tusen takk :)

KAOS Vimpel-Lommer i fargen Fersken brukt på en kreativ måte i det superfreshe hjemmet til den grafiske designeren og stylisten bak @Aimforhappiness. Følg denne feeden, og du vil bli i n s p i r e r t! Takk for herlige bilder av et helt spesielt og unikt rom!

KAOS GJESP, økologisk sengesett og Vimpel-Lommer i fargen sitron hjemme hos KAOS Mette, den ene av grunnleggerne og sjefsdesigneren av KAOS-produkter. Ideen bak KAOS Vimpel-Lommer kom etter mange netter liggende på gulvet på barnerommet i desperat jakt etter smokken! Endelig har vi Vimpel-Lommene i hus, og vi vet utmerket hvor smokken til Mikkel ligger. Kanskje best av alt: det vet Mikkel også :-)

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert