Lønningmelk for september: Jubel + RisaRosa

Lønningmelk for september: Jubel + RisaRosa

September svikter ikke, folkens! Det er dags for Lønningsmelk 29. september, og denne gang møter du fargeglade Jubel med bredt og godt utvalg + sagnomsuste RisaRosa vognposer :-)

Jubel vil ha med masse godis, blant annet t-skjorter til sterkt redusert pris, smykker, hårpynt, wallstickers og tættiser til ungene. Nå får du anledning til å spre jubel på barnerommet og ikke minst: sikre deg geniale gaver til under 100-lappen så er fremtidige barnebursdager i boks!

RisaRosa er kjent for sine håndlagde, nydelige vognposer med flettet strikk, og kommer til Lønningsmelk med vognposer fra off-white-kolleksjonen sin. Vognposen er strikket i 100% ull, superwash og fóret med bomullsstoff. Inni posen følger det med en dyne i dun. Dundynen kan tas ut slik at posen også kan brukes i overgangen mellom årstidene. Posene har glidelås i begge sider. Veiledende pris er 3299,- men under Lønningsmelk blir de på supertilbud, kr 1999,-.

RisaRosa har også med seg nydelige bilstol-poser i deilig myk bomullsvelour. Posen har en dundyne inni. Denne kan taes ut ved vask av posen. Veiledende pris er 1299,- men på Lønningsmelk kan du sikre deg en bilstol-pose til kr 999,-. 

Sist men ikke minst: Bli ikke overrasket om det ryker av sjappa for på torsdag får vi inn smoking hotte Mini-Ransler som vi skal pakke ut og ha klare til dere kommer på Lønnninsmelk. Det samme gjelder selvsagt Giga Totes. 

Vi ses mellom 10-15, gratis kaffe og lett servering til alle. Vogner må parkeres utenfor, vi har liggematter + vippestol til de minste inne. Og stellematten er på plass. Bring it, babes ♥

Følg Lønningsmelk på Facebook og meld deg på eventet her.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert