Kjære alle,

Kjære alle,

I januar 2017 er det hele to år siden vi lanserte KAOS, og mange av dere har fulgt oss siden starten. Det er utrolig kult, tusen takk. 

Tjueseksten, ass. For et år. 

Det er mye som skriver seg inn i historien for 2016. KAOS gikk fra å være en hobby til å bli en fulltidsjobb. I februar tok jeg steget og hoppet av "den store trygge båten" for å padle over den engelske kanal med vår lille KAOS-jolle. Etter endt permisjonstid stod Mette ovenfor samme valg; den store trygge båten eller jolla med Gineline? Det var ingen tvil. Siden september har vi vært to ombord denne skuta, og vi elsker det. 

Vi kan se tilbake på 2016 som året da vi begynte å vokse for alvor. Vi avsluttet samarbeidet med agenten vi hadde fått hjelp av innledningsvis så vi kunne eie all dialog og alle prosesser med produsentene våre selv. Vi har klart å etablere et bredt nettverk i India. De gjør en utrolig god jobb for å levere på alle områder. Det føles trygt og fungerer veldig godt.

2016 var året vi lanserte den tøffe barnehagesekken, det lekre sengesettet, dekorative Vimpel-Lommer og det populære Paradishopp-teppet som gikk sin farsott over land og strand. Vi fikk nye forhandlere i nye land. 2016 var året vi vokste ut fra kjøkkenbordet og inn i vårt første showroom og kontor. Studio KAOS i Sarpsborggt 12A på Bjølsen er nå et faktum. 

Vi trodde ikke året kunne by på stort større gleder, men 2016 skulle toppe seg enda en gang. For 2016 var året vi ble innvilget støtte fra Innovasjon Norge. Støtten fra IN gir oss alt vi trenger for å fullføre et stort prosjekt vi har jobbet med bak kulissene en stund. Prosjektet er et samarbeid med den enestående Ole Petter Wullum og vi kan ikke VENTE med å vise dere hva vi har kokt sammen. Det eneste vi kan nevne nå er at dette er starten på nok en ny æra for KAOS. Dette har vært et ønske siden 2014, og i 2017 skjer det. 

2017 gir oss sommerfugler i magen. Vi gleder oss til å ta fatt på nye, blanke ark og skrive mer historie i året som kommer. Vi har flere spennende samarbeid på gang og det vil komme noen meget bra nyheter til neste år. Folkens, det blir dødsbra!!

God jul og riktig godt nyttår :-D

Hilsen Gineline & Mette 

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert