Mompreneurs, #2: Pickles

Mompreneurs, #2: Pickles

Jentene bak Pickles har vært en inspirasjon lenge før vi lanserte KAOS. Da jeg jobbet i McCann i 2007-2010 ble jeg kjent med et av de kreative teamene, Anna og Heidi. Det var kult å se hvordan de startet en strikkeblogg, og det er helt utrolig å se hvordan Pickles har utviklet seg siden 2010.

Å se Anna og Heidi ta av har som sagt vært en stor inspirasjon. Det å oppleve andre sin suksess er virkelig å kaste bensin på bålet. I dag driver jentene Pickles på fulltid og sjonglerer nettbutikk, en fysisk butikk i Markveien og har tusen baller i lufta med bokutgivelser og utvikling av både garn og nye strikkemønstre. Anna og Heidi, det er så utrolig kult! Folkens, bli bedre kjent med Pickles:

Hvordan kom dere til å starte med det dere gjør i dag?

Det var egentlig bare tilfeldig. Vi delte kontor i reklamebransjen, fikk kids på samme tid, og begynte nesting for fullt med masse strikking. Vi likte ingen av oppskriftene vi kom over og begynte derfor å utvikle egne. Disse delte vi med hverandre på en felles blogg som plutselig ble oppdaget av mange strikkere, og så var det i gang.

Hva har vært mest utfordrende til nå? Har du tips til andre som ønsker å starte opp for egen maskin?
Det har vel kanskje vært å få tiden til å strekke til, samt å prioritere riktig. Man skal ikke være for stor, ikke for liten, ikke for nøye, ikke for slurvete. Det er hele tiden en balansegang som må være i konstant justering.
Nevn 3 gode grunner for at du elsker jobben deres.
Ingen sjef - ingen fast arbeidstid - ingen dag er lik.
Noen høydepunkter i nær fremtid som kan nevnes?
Vi holder på med et spennende samarbeid med en bedrift som har ansatt flyktninger. De skal håndfarge garn for oss, og det blir så megafint!

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert