Nytt siden sist

Mompreneurs, #2: Pickles

  • Av Gineline Kalleberg
  • 0 kommentarer

Mompreneurs, #2: Pickles

Jentene bak Pickles har vært en inspirasjon lenge før vi lanserte KAOS. Da jeg jobbet i McCann i 2007-2010 ble jeg kjent med et av de kreative teamene, Anna og Heidi. Det var kult å se hvordan de startet en strikkeblogg, og det er helt utrolig å se hvordan Pickles har utviklet seg siden 2010.

Å se Anna og Heidi ta av har som sagt vært en stor inspirasjon. Det å oppleve andre sin suksess er virkelig å kaste bensin på bålet. I dag driver jentene Pickles på fulltid og sjonglerer nettbutikk, en fysisk butikk i Markveien og har tusen baller i lufta med bokutgivelser og utvikling av både garn og nye strikkemønstre. Anna og Heidi, det er så utrolig kult! Folkens, bli bedre kjent med Pickles:

Hvordan kom dere til å starte med det dere gjør i dag?

Det var egentlig bare tilfeldig. Vi delte kontor i reklamebransjen, fikk kids på samme tid, og begynte nesting for fullt med masse strikking. Vi likte ingen av oppskriftene vi kom over og begynte derfor å utvikle egne. Disse delte vi med hverandre på en felles blogg som plutselig ble oppdaget av mange strikkere, og så var det i gang.

Hva har vært mest utfordrende til nå? Har du tips til andre som ønsker å starte opp for egen maskin?
Det har vel kanskje vært å få tiden til å strekke til, samt å prioritere riktig. Man skal ikke være for stor, ikke for liten, ikke for nøye, ikke for slurvete. Det er hele tiden en balansegang som må være i konstant justering.
Nevn 3 gode grunner for at du elsker jobben deres.
Ingen sjef - ingen fast arbeidstid - ingen dag er lik.
Noen høydepunkter i nær fremtid som kan nevnes?
Vi holder på med et spennende samarbeid med en bedrift som har ansatt flyktninger. De skal håndfarge garn for oss, og det blir så megafint!
Eldre innlegg Nyere innlegg