Mompreneurs, #1: Dyveke Cappelen Beugnet

Mompreneurs, #1: Dyveke Cappelen Beugnet

English version? Read on here. 

I serien "Mompreneurs" viser vi deg jenter, damer og mammaer som har våget å tro på seg selv, og som gir jernet hver eneste dag. Det krever sitt å forfølge en drøm om å skape noe eget. Og det er tøft å gjøre det midt oppi småbarnslivet. Men det er så viktig at man tør å gjøre det! Det er litt enklere å tro på seg selv når man hører om andre som har klart det. 

Derfor presenterer vi en serie med driftige, dyktige damer. Dette er vår lille salutt til damene bak alt arbeidet, med et ønske om at også du kan bli inspirert til å følge din egen drøm. 

Første damen ut er Dyveke som startet og driver det nydelige merket Lilli & Leopold. Vi møtte Dyveke da hun stilte ut kolleksjonen sin på Lønningsmelk i mars. Lilli & Leopold lager deilig ulltøy til baby og barn. Og vi syns det var kult at hun laget noe annet enn bare lyseblått og lyserosa; Lilli & Leopold har tøffe striper, til og med sort og grått ulltøy til de minste! Det er sjelden vare. 

1. Hvordan kom du til å starte med det du gjør i dag?
Etter jeg fikk barn savnet jeg ett ullundertøy som både var funksjonelt, bærekraftig og estetisk. Dette var ikke på markedet. Da jeg er utdannet klesdesigner, tok jeg saken i egne hender.
2. Hva har vært mest utfordrende til nå? Har du tips til andre som ønsker å starte opp for egen maskin?
Den største utfordringen har vært motivasjon i tøffe tider. Det å jobbe for seg selv, alene, uten støtteapparat har til tider vært vanskelig. Jeg må dessverre si vi bor i ett tung-rodd land for mange grundere. Skal du starte for deg selv, sørg for at du finner ett miljø/nettverk du trives i.
3. Nevn 3 gode grunner for at du elsker jobben din!
Jeg elsker utfordringer (dog ikke økonomiske ;)) Jeg elsker å møte nye mennesker, reise, og det aller viktigste. Det å kunne se tanker ideer, skisser og dønn mye arbeid komme til live og bli ett ferdig produkt.
4. Noen høydepunkter i nær fremtid som kan nevnes?
Jeg jobber nå med ny kolleksjon til A/W 18. Her har jeg utfordret meg selv litt, og satser på noen nye kvalliteter.
Vi gleder oss veldig til å se hva nytt som kommer fra Lilli&Leopold. Vi kjøpte ulltøyet til Lilli&Leopold under Lønningsmelk selv, og både ungene og vi er storfornøyd.  Det er superbra kvalitet. Ny sesong vinter venter, og vi trenger påfyll av ull til ungene. Det eneste vi ønsker oss nå er en egen kolleksjon til oss voksne, Dyveke! 
For å se hele kolleksjonen til Dyveke, sjekk ut Lilli&Leopold.