Tepper til barnerom

Tepper til barnerom

Etter å ha lett lenge etter fine tepper til barnerommet, fant vi ut at det var mangel på stilrene og enkle tepper til barnerom der ute. Vi bestemte oss derfor å utvikle et KAOS teppe til barnerom.

Leker og andre ting som befinner seg på barnerommet er som regel fulle av sterke farger, så det var viktig for oss å lage et teppe til barnerom med enkle farger og former som passet til alt. KAOS Paradishopp uttrykker Skandinavisk design og passer like godt i gangen eller stuen som et teppe på barnerommet.

Som med alle andre KAOS produkter ville vi at teppet også skulle ha en smartness ved seg. KAOS Paradishopp er ikke bare et teppe som ser fint ut på barnerommet, det er også med på å utvikle barns grovmotorikk og inviterer til lek og aktivitet. 

I nettbutikk kan du kjøpe dette kule teppet til barnerommet. Vi har fri frakt og retur og lynrask levering.

Kjøp teppe til barnerommet her!

KAOS utvikler i disse dager også et nytt teppe til barnerommet, KAOS Bondesjakk. Dette teppet har de samme egenskapene som KAOS Paradishopp ved sine enkle farger og former. I tillegg oppfordrer det til aktivitet og lek innendørs. 

Paradis og Bondesjakk er leker vi selv lekte mye da vi var små, og vi har et sterkt ønsker om å overføre disse lekene til våre egne barn.