On-the-Spot: KAOS Paradishopp

On-the-Spot: KAOS Paradishopp

KAOS-on-the-spot – er du klar? Det er et stilrent og kult teppe som nå går til produksjon, og du kan kjøpe KAOS Paradishopp til kraftig rabattert pris. Men skyndt deg, for tilbudet gjelder et begrenset opplag og kun i 7 dager (eller så langt opplaget rekker). Du må ha Joined the KAOS innen 7. august for å få tilgang til On-the-spot-koden.

Vi elsket å hoppe paradis da vi var små, og nå vil vi at barna våre skal få den samme gleden – året rundt. I tillegg til å være et stilrent og kult tilbehør i rommet i et moderne skandinavisk hjem oppfordrer Paradishopp til lek og moro. Å hoppe paradis er en super aktivitet som bidrar til økt balanse og koordinasjon, hvilket er helt topp for utvikling av barnets grovmotorikk. Slå den, du!

Paradishopp gjør seg utmerket på barnerommet, men er også et lekent innslag i andre rom. Akkurat nå tester vi Paradishopp i både gangen og stuen. Og da får jommen vi voksne hoppet litt også ;-)

On-the-spot-pris: kr 249,-. Den 7. august gir vi alle som har registrert seg tilgang til å handle via en unik kode du får tilsendt på mail. Tilbudet gjelder et begrenset opplag og avsluttes 14. august eller så langt opplaget rekker. 

Deretter kan alle som har registrert seg forhåndsbestille produktet til fullpris mens det fraktes fra vår produsent i India til våre lager i Norge og Sverige. Når varen er på lager, er KAOS Paradishopp tilgjengelig for alle. Normal KAOS pris vil være kr 499,-. 

Mål: 90x170 cm
Materiale: 100% bomull
Farge: Naturhvit med sort print
Antiskli-underlag anbefales og må kjøpes separat. Fåes som metervare i teppebutikker eller hos IKEA, Åhlens, Princess eller tilsvarende. 

KAOS Paradishopp forventes levert i slutten av september. 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert