Oppbervaring av leker i stuen

Oppbervaring av leker i stuen

De fleste foreldre opplever å måtte bære leker tilbake til barnerommet daglig. Når det er voksentid ønsker man ikke lenger å ha leker strødd rundt i stuen. Etter at vi flyttet i hus ble dette enda verre hos oss. Jeg tenkte at når vi fikk større plass, og barna egne rom, så ville vi ikke trenge å bære alt fra stuen inn på barnerommet hver kveld. Men nei, så feil kan man ta. Av en eller annen grunn så ønsker barna å ta med lekene til stuen, hver dag.

Da vi i KAOS bestemte oss for å utvikle et legoteppe, var det viktig for oss å løse akkurat dette problemet. Vi trengte noe som kunne få bort rotet i en fei og fortsatt passe inn med resten av interiøret i stuen. Vi var lei av oppbevaringskurver og bager med dyremotiver og sterke farger.

KAOS Samlesak designet vi med enkle former, duse farger og kule detaljer for at den skulle passe rett inn i de fleste stuer. Samlesaken er superenkel i bruk. Man bretter den ut, feier alle lekene oppå teppet og snuper den sammen til en fin bag som fungerer som et fint designelement i stuen. Legoteppet vårt kan også henges opp i bæreremmen og gjør seg utmerket på en Hay Dots eller Hay Loop! Oppbevar leker i stuen uten at det krasjer med resten av interiøret!

Oppbevarer du leker i stuen? Se våre fine Legotepper/Samlesaker i nettbutikken vår. Vi har gratis frakt og retur, samt lynrask levering.