På tide å legge bort lagerhanskene, vi har fått oss lager- og logistikkpartner!

På tide å legge bort lagerhanskene, vi har fått oss lager- og logistikkpartner!

English version? Read here. Siden vi lanserte KAOS i 2015 har vi holdt lager og pakket alle ordre selv. Det har stått kartonger og esker i alle rom, fra stue til trappegang, og vi har gjort absolutt alt på egenhånd. Første importen vi gjorde med varer ble levert i et felles garasjeanlegg i Gineline sitt borettslag den gangen. Haha! Helt utrolig hvordan det har gått seg til.

Det har vært både lærerikt og gøy å se antallet pakker øke og varebeholdningen vokse. Det har også vært frustrerende å lagre varer i alle mulige kriker og kroker hjemme, og ikke minst har det vært en utfordring for våre bedre halvdeler og ikke få bilen inn i garasjen. Men som oppstartsbedrift er det uhyre viktig å begrense kostnader, noe vi har vært flinke til fra første stund. Derfor har vi gjort alt selv.  

3 år senere er endelig tiden inne for å hente inn litt hjelp. Øverst på ønskelisten vår har det vært og finne en god samarbeidspartner innenfor lager og logistikk så vi kan frigjøre tid til andre ting enn å pakke bestillinger og holde styr på lageret. Valget vårt landet på OPT.

OPT er en arbeidsmarkedsbedrift med ca 150 faste ansatte. De er eid av Oslo Kommune og ivaretar arbeidstakere, deltakere og ansattes ulike behov for utvikling, tilrettelegging og arbeid. Vi synes det gir mening å støtte dette gode initiativet og ikke minst leverer de kjempegod kvalitet i arbeidet! Det er viktig for oss.

Fra nå av er det altså OPT som pakker alle bestillinger fra nettbutikken samt bestillinger til forhandlere. Sammen med DHL sørger OPT for at du får varen du har bestilt til rett tid. Vi gleder oss over samarbeidet og skal ta dere med på innsiden om litt, så dere kan se hvordan det gjøres. 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert