"Pledges" på Kickstarter

"Pledges" på Kickstarter

English version here >>>

Kickstarter er en plattform for folkefinansiering. Ved å lansere Endeløs på Kickstarter, åpner vi for forhåndsbestilling med mål om å samle inn nok penger til å starte selve produksjonen. Vi skal samle inn totalt 200 000 kroner, forventet levering er april 2018. 

Som takk til alle som backer prosjektet og handler på forhåndsbestilling, gir vi reduserte priser. Det blir altså en slags "on-the-spot" men transaksjonen og kjøpet skjer på Kickstarter sin plattform, ikke i vår egen nettbutikk.

Om du ønsker å backe prosjektet, velger du en passende "pledge". Når kampanjen går live mandag 6. november vil du finnen en del ulike pledges, slik at alle skal kunne finne noe de liker. Alt fra snakkepakke til full pakke :-P

Merk: På Kickstarter du spare inntil -30% på forhåndsbestilling, men de ulike pledges er begrenset. Du finner til og med 3 ribbevegger tilgjengelig for 1500 kroner!  Så snart Endeløs er i hyllene på nyåret vil det kun være butikkpris som gjelder (="retailing at" i bildene under).

Gjør deg kjent med de ulike pledges og forbered deg til kamp. For har du lyst til å kapre en Endeløs på Kickstarter må du være tidlig ute og bruke spisse albuer: Vi har over 600 folk på venteliste.