Populære stellevesker

Populære stellevesker

Aldri før har vi solgt flere stellevesker enn i 2018! Det er utrolig kult at KAOS Ransel stelleveske har blitt så populær, og vi fortsetter å lansere nyheter og nye farger, på etterspørsel fra kundene våre. Tusen takk!

KAOS Ransel stelleveske er en sekk som er spesielt utviklet for oss som har små barn og er på farten: Med hele 8 lommer blir det lett å holde orden på innholdet. 

Noe av det viktigste for oss da vi designet stellevesken vår var å lage en stelleveske som var kul og praktisk slik at det ikke bare var en stelleveske - men en sekk du kunne bruke også etter at bleietiden er forbi. KAOS Ransel stelleveske henger godt på vognen, du kan enten klipse den på med vognkroker om du har det, eller du kan bruke bæreremmen som følger med til å slenge den over rattet på vognen. I tillegg er formatet møysommelig utviklet for å sitte godt på ryggen også, og det er en utrolig fordel å kunne ha stellevesken på ryggen slik at du får armene fri til andre ting. 

KAOS Ransel stelleveske kommer i flere farger og varianter. i 2018 har vi lansert to nyheter: KAOS Ransel stelleveske i grønn canvas med nude lærdetaljer samt KAOS Ransel i 100% lær. Se alle variantene her:

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert