Reisebag med inndelinger

Reisebag med inndelinger

Leter du etter den perfekte reisebagen? Look no further! Vi gikk lenge og lette etter en reisebag som var både praktisk og kul, til han som til henne. Og til en fornuftig pris. Når vi ikke fant denne reisebagen vi ville ha så vi vårt snitt til å lage den selv.

KAOS reisebag er laget for å fly. Det vil si; vår reisebag er akkurat passe stor til å fungere som håndbagasje på flyet. Og med en reisebag som bæres på ryggen har du armene fri til andre ting. Du kan også bære KAOS reisebag i sidehåndtaket. 

Navnet reisebag er ikke tilfeldig: med 40 liter volum har du plass til alt du trenger på reisen. Det mest geniale med KAOS reisebag er innsiden; velg mellom ett stort rom eller 3 mindre rom om du ønsker å organisere innholdet bedre. KAOS reisebag har integrerte inndelinger som sitter fast på innsiden. Inndelingene kan legges flatt ned til det usynlige, eller knytes opp til å bli 3 rom. Helt genialt. 

KAOS reisebag har også en stor åpning i toppen som er veldig praktisk når du står på flyet og trenger enkel tilgang til innholdet. 

Dette er den perfekte reisebagen. Værsågod :-)

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert