Inspirasjon

Ribbevegg barnerom

  • Av Gineline Kalleberg
  • I Ribbevegg

Ribbevegg barnerom

Mange som vokste opp på 80-tallet hadde ribbevegg hjemme. Den gang hadde vi ikke ribbeveggen på barnerommet fordi den var typisk et "gym-apparat". Jeg husker vi hadde to ribbevegger i kjellerstua som vi lekte masse i. Vi elsket å klatre opp og hoppe ned!

Ribbevegger er opprinnelig veldig store og klumpete. De er ikke spesielt egnet som ribbevegg på et barnerom, i det hele tatt er de ikke spesielt estetiske som interiør. Og når man engang er ferdig med å klatre på dem har de ikke noe for seg lenger.

Etter at vi fikk barn selv ønsket vi på nytt å ha ribbevegg hjemme, og vi ønsket å revitalisere hva en ribbevegg var. Etter vårt skjønn er ribbeveggen et nostalgisk, ikonisk møbel. I våre øyne kan ribbene ha langt flere funksjoner enn kun klatring og med et lite facelift mente vi ribbeveggen kunne skli rett inn i et moderne hjem. Og passe ypperlig på et barnerom. 

Resultatet ble KAOS Endeløs. I Samarbeid med Permafrost utviklet vi et modulbasert system som lar deg koble moduler med ribber over hverandre eller sidelengs. Designet er stilrent i moderne materialer og målene på hver modul er 60x60 cm. Som ribbevegg monterer man enkelt tre moduler over hverandre, så har man en lekker ribbevegg som måler 60 cm x 180 cm. Ønsker du en høyere ribbevegg kan du enkelt koble på en 4. modul slik at høyden blir totalt 240 cm. KAOS Endeløs ribbevegg som hviler mot gulvet tåler 100 kg belastning. 

I tillegg har vi utviklet et knippe skreddersydd Endeløs-tilbehør som enkelt kan kneppes av og på ribbene. På den måten kan man bruke KAOS Endeløs til langt mer enn bare en ribbevegg; hyller, organiser og oppbevaringsposer i kanvas med lærdetaljer og messing-knapper, samt en bordplate som er perfekt når barna trenger en skrivepult. Eller du trenger et laptopbord. Eller en hattehylle. Skrivebordet kan enkelt hektes av og på den høyden du vil.

KAOS Endeløs kommer foreløpig som to oppsett: Vertikal og horisontal

Ribbevegg barnerom 

Ribbevegg barnerom

 

 

Eldre innlegg Nyere innlegg