Gode grunner til å ha ribbevegg hjemme

Gode grunner til å ha ribbevegg hjemme

English version here.

Ribbeveggen er tradisjonelt en diger, klumpete sak ment for gymsaler og fysikalsk behandling. En ribbevegg er ikke spesielt estetisk, den er dog utrolig ikonisk. Personlig elsker vi ribbeveggen og alt den representerer. Etter at vi fikk barn ser vi enorm verdi i alt den inviterer til og vi ønsket å gi ribbevegg en ny og fortjent plass hjemme.

Vi hadde noen enkle krav: Vår ribbevegg skulle være moderne og passe like godt inn på barnerommet som i stuen. Og den skulle ha evnen til å utvikle seg i takt med barnet. For vi hater å ha laget hull i vegger, fått opp en kul ribbevegg som barnet bruker for en kortere periode - så står den plutselig der uten å gjøre nytte for seg. 

Det skjer ikke med KAOS Endeløs. Ved hjelp av det modulbaserte systemet og skreddersydd tilbehør kan du gi nytt liv til ribbeveggen hjemme.

Ribbevegg barnerom

Bildet over: KAOS Endeløs ribbevegg (vertikalt oppsett) x 2. Modulene er koblet sammen for å gi dobbel bredde (120 cm). Gjett om barna syns det er gøy å få klatre opp og hente bøkene sine selv!

Utvikler seg i takt med barnet

KAOS Endeløs består av moduler på 60x60 cm. En ribbevegg du typisk har hjemme vil bestå av 3 moduler montert over hverandre. Men kan kan i teorien bygge så mange moduler over hverandre og sideveis som man ønsker. Da kan man for eksempel kjøpe en modul her og en modul der, så utvikler den seg i takt med deres behov.

Dette gjør KAOS Endeløs til helt unik og vi har fått patent på måten man kobler modulene sammen på: Fra å være en ribbevegg du har hjemme kan den med enkle grep forvandles til en bokhylle, et skrivebord, laptopbord, hattehylle, skohylle eller en sengegavl montert horistonalt - you name it. Navnet Endeløs kom egentlig av seg selv, det er kun du som setter grensen for hva den kan brukes som. 

Skreddersydd tilbehør

Med tekstil-tilbehøret kan du bruke ribbeveggen hjemme til oppbevaring av leker, bøker, magasiner, votter og luer eller hva du måtte trenge oppbevaring til. Med S-kroker (finnes blant annet hos Clahs Ohlson) kan du lage kule knagger til klærne. Heng på en tøff blomsterpotte om du vil pynte opp rommet litt.  

Vi jobber i skrivende stund med å ferdigstille et skrivebord som kan enkelt kan hekte av og på. Skrivebordet kan hektes på den høyden som passer deg; som skrivebord til barna, som laptopbord til studenten eller som hattehylle i gangen! KAOS Endeløs skrivebord lanseres høsten 2018.

Ribbevegg barnerom

Bildet over: Til venstre: Oppbevaringspose ribbevegg, dusty aqua, kr 249. TIl venstre: Tekstilhylle ribbevegg, lys grå, kr 299. 

Tilpasset et moderne hjem

Vi har i første omgang laget en ribbevegg du kan ha hjemme, for barna. Helsedirektoratet anbefaler barn å være minst 60 minutter aktive hver dag, og selv om det er mange barn som er særs aktive i barnehagen blir de fort sittende når de kommer hjem. KAOS Endeløs er en ribbevegg ment å ha hjemme, noe som innebærer at den er noe nettere og smalere (60 cm) enn ribbeveggen du kjenner fra gymsalen (80 cm). Ribbene på KAOS Endeløs er dessuten helt runde og gir et utrolig godt gripetak for barnehender. Det er ingen skarpe kanter og ingen klemfare. KAOS Endeløs ribbevegg er sertifisert iht EN 71-8:2011 and EN 14749:2016 som betyr at den er godkjent som et lekeapparat i hjemmet.

Samtidig tåler KAOS Endeløs 100 kg belastning når den er montert som en ribbevegg hvilende mot gulvet.  

 

Ribbevegg barnerom

 Bildet over: Lekker oppbevaring av leker med KAOS Samlesak i petrol, kr 629.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert