fbpx

Sammenleggbar spisestol til barn

Vi syntes det var vanskelig å finne en sammenleggbar og lekker spisestil til barn. En spisestol til barn som ikke bare så bra ut, men som var litt smart også. Etter at vi ble foreldre innså vi hvor mye plass de klassiske spisestolene til barn faktisk tar. Og de er tunge. Unødvendig store og klumpete, mente vi.

Derfor har vi laget KAOS Klapp. KAOS Klapp er en lekker og sammeleggbar spisestol til barn som passer fra barnet kan sitte oppreist selv. Man trenger ikke justere setehøyden eller trinnene, denne spisestolen tåler at barna vokser samtidig som de vil fortsette å ha en ergonomisk og behagelig sittestilling.

De faste stigetrinnene på KAOS Klapp spisestol gjør at barna kommer veldig lett opp og ned selv. KAOS Klapp spisestol for barn er den eneste stolen med faste stigetrinn, og det er helt enkelt genialt.

Når barnet er ferdig med å spise og spisestolen ikke er i bruk er den enkel å klappe sammen. Den bygger ikke mer enn 13 cm når den er sammenslått. Den veier kun 5 kg og kan lett flyttes bort. Du kan til og med henge den opp på veggen så den kommer helt ut av veien for små krabater som klatrer på alt de kommer over.

KAOS Klapp spisestol til barn er utviklet for barn fra 6-8 mnd og opp til ca 7 år. Etter at barna begynner på skolen ser vi at de stort sett ønsker å sitte på “voksenstol”, men det er ingenting i veien for å bruke den også etter 7 års alder. KAOS Klapp spisestol til barn tåler 110 kg, så den er helt trygg å bruke for voksne som trenger en liten stige på kjøkkenet, for eksempel.

KAOS Klapp spisestol til barn er herdet med PU-lakk som betyr at den aldri vil flasse, som vannbasert lakk gjør. Dette er en spisestol du har i alle år og som lett kan selges videre eller arves nedover i familiære rekker. Det syns vi er kult. En stol for livet!

Topp