fbpx

Nora 7 har fått orden på sakene sine med Endeløs Setup 3

Nora er snart 7 år og begynner å få veldig mange ting på rommet sitt. I en travel hverdag er det ikke alltid like lett å finne det hun skal før hun skal avgårde til skolen. Derfor har vi skaffet oss en KAOS Endeløs setup 3, som skal hjelpe Nora å ha orden i sakene sine 🙂

Nora er veldig glad i å hjelpe til med alt, uansett hva vi skal gjøre. Hun ville selvfølgelig hjelpe til med å bygge KAOS Endeløs Setup 3.

KAOS Endeløs Setup 3 består av to pakker. En pakke med en Endeløs singel modul, og en pakke med Endeløs Setup 2 modul. Ved å kombinere disse to får vi altså en KAOS Endeløs Setup 3 som passet veldig fint inn på rommet til Nora.

Her ser du hvordan pakkene ser ut når du åpner Endeløs Setup 2 og Endeløs Single modul.

Dette er et lite puslespill, men takket være en patentert koblingsløsning er det ekstremt enkelt. Det aller første vi begynner med er å koble ribbene inn i sidepanelene. Det gjøres ved at ribben tres inn i et av hullene og møter et endestykke i tre. De har “halvmåner” i enden og passer derfor perfekt sammen. Disse låses ved at vi skrur ribben rundt til vi ser et skruehull som går tvers igjennom sidepanelet, ribben og endestykket. Det følger med en umbraco i pakkene, men vi anbefaler å bruke en drill. Det sparer deg for mye tid og vonde fingre.

Etter å ha koblet på fire ribber med endestykker kobler vi på nok et sidepanel. Denne gangen skal vi ikke koble på endestykker i tre, men koble på nye ribber. Dette gjør at vi får en dobbel løsning, KAOS Endeløs Setup 2. Ribbene har “halvmåner” i endene slik at de både passer sammen med nye ribber og endestykker.

Vi fortsetter denne byggen helt fram til vi har bygget ferdig en KAOS Endeløs Singel modul og en KAOS Endeløs Setup 2. Det ser da slik ut:

For å koble modulene sammen bruker vi veggfestene. Dette er en patentert løsning som gjør at man kan bygge KAOS Endeløs akkurat slik man ønsker, rett og slett endeløse muligheter. Nora setter ned veggfester der hvor modulene skal kobles sammen og i endene hvor modulene avsluttes.

I endene kobler vi på endestykkene i plast. Dette gir en fin avslutning på modulene. Dersom man ønsker å bygge på flere moduler senere kan disse endestykkene fjernes og man kan sette på flere moduler. Da kan man enten bygge KAOS Endeløs 4 eller en KAOS Endeløs Ribbevegg.

Da er byggingen ferdig, og KAOS Endeløs Setup 3 er klar til å monteres på veggen. Hjemme hos oss er det gipsvegger, og vi trengte derfor plugger for å feste Endeløs Setup 3 til veggen. Treffer man stendere trenger man ikke plugger.

Vi valgte tilbehør i fargen mint, som vi syntes passet fint til den gule veggen (Jotun Velvet). Her har vi hengt på en tekstilhylle, en oppbevaringspose og en organiser. Alle tre kommer i fire forskjellige farger.

Og det ferdige resultatet etter at Nora har fått satt tingene sine på plass ser du her:

videobilde Endeløs Setup 3
Topp