Stelleveske 2018

Stelleveske 2018

Årets stelleveske 2018! Denne robuste stellevesken er laget er en robust, unisex stelleveske med god plass til både babyting og 15" laptop. Stellevesken er utviklet som en sekk for at du kan ha hendene fri til andre ting. KAOS stelleveske har et stilrent design som gjør at den ikke ser ut som en stelleveske, for at du skal kunne bruke den lenge etter at bleietiden er forbi.

KAOS Stelleveske 2018 kommer i 4 forskjellige fargekombinasjoner som er laget at robust canvas med skinndetaljer. I tillegg har i 2018 lansert KAOS stelleveske i 100% skinn. 

KAOS Stelleveske grønn er en av nyhetene i 2018:

kaos stelleveske grønn

Stellevesken henger like godt på ryggen som den gjør på en hvilken som helst vogn. Det medfølger også en skulderrem som man kan bruke til å henge den over vognen, eller bære sekken som en veske.kaos stelleveske grønn bak

En liten clutch til sminke, kremer, nøkler eller hva man ønsker å bruke den til, følger med stellevesken. I tillegg ligger det en stellematte i frontlommen på stellevesken. 

 

kaos stelleveske grønn

KAOS Stelleveske sort med sort skinn og KAOS Stelleveske sort med brunt skinn er klassikere og har vært med i kolleksjonen vår lenge:

kaos stelleveske sort

Kaos stelleveske sort brun

KAOS Stelleveske blå var ute en liten stund, men vi måtte ta den inn igjen da det var så mange som etterlyste nettopp stelleveske i fargen blå med brunt skinn. En klassisk norsk versjon:

kaos stelleveske blå

KAOS Stelleveske skinn har vært etterlengtet lenge. I 2018 har vi endelig lansert denne lekkerbisken av en stelleveske. Det fine med denne er at det er kun stellematten i frontlommen som gjør den til en stelleveske. Etter at bleietiden er over kan du kvitte deg med stellematten og du har en sekk for livet.

kaos stelleveske skinn

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert