Stelleveske design

Stelleveske design

Stellevesken KAOS Ransel er utviklet for babyen, men designet for foreldre. Da vi ventet barn for første gang savnet vi en stelleveske som ikke så ut som en stelleveske, men som hadde et design vi hadde lyst til å kjøpe. De fleste stelleveskene på markedet på den tiden så ut som forvokste toalettmapper. Vi bestemte oss for å gjøre noe med det, og designe en stelleveske som vi selv ville elske.

Stellevesken KAOS Ransel har en unik form som gjør at den henger like godt på ryggen som den gjør over skulderen eller på vognen. Når man er ute med små barn, trenger man armene fri. Det var defor viktig for oss å designe en stelleveske som kunne bæres som ryggsekk.

De fleste produktene man kjøper inn når man venter barn, er produkter som koster mye og som man har bruk for en veldig kort periode. Vi ønsket å designe en stelleveske som også kunne vare lenge etter at bleieperioden var over. Stellevesken KAOS Ransel er derfor designet til å kunne romme en 15 tommer laptop. Etter at bleietiden er over, fjerner man bare stellematten, så har man en kul ryggsekk som kan brukes lenge.

Det var også viktig for oss å designe en stelleveske som pappaene også ville gå med, de skal tross alt bruke den de også, og det er ikke spesielt stilig med en pappa med stor rugende designer veske for damer. Designet på stellevesken KAOS Ransel er tøft med detaljer i skinn og formstøpte kobberdetaljer.

Stellevesken KAOS Ransel er designet av foreldre til foreldre og vi har virkelig prøvd å tenke på alt når vi har designet denne stellevesken.

Kjøp stellevesken KAOS Ransel i vår nettbutikk. Den kommer i flere farger! Vi har gratis frakt og retur, samt lynrask levering.