Stelleveske eller vanlig veske?

Stelleveske eller vanlig veske?

KAOS Ransel er en stelleveske, men ser definitivt ikke ut som en typisk stelleveske. Vi utviklet KAOS stelleveske nettopp med tanke på at man skal kunne bruke den lenge etter at bleietiden er over.

KAOS stelleveske har plass til en 15 tommer laptop i det bakerste rommet, bleielommen som vi kaller det. Stellevesken har totalt 8 lommer som gjør det lett å holde oversikt over alt man har med seg. Det medfølger også en praktisk clutch med håndtak som kan brukes som sminkepung eller en liten veske til nøkler og verdisaker. KAOS stelleveske er dessuten utviklet til å henge like godt på ryggen som den gjør på skulderen og på vognen. 

Veldig mange av de som kommer til oss for å kjøpe en KAOS Stelleveske ønsker å matche den med vognen sin. Vi anbefaler heller å velge en som matcher deg. Du skal ha den med deg lenger enn vognen. På jobben, på helgeutflukter og kanskje også på reise.

Vi vet at det finnes utallige personligheter, og at smaken er som baken. Derfor har vi utviklet KAOS stelleveske i 5 forskjellige fargekombinasjoner, og kommer stadig med nye. Velg den som passer for deg. 

Min favoritt akkurat nå er denne klassiske KAOS stelleveske blå med congac skinndetaljer og messing metall. Den er nydelig nå som høsten er i anmarsj. Her med foret Levis jeansjakke og Levis jeans.

KAOS stellesekk blå

KAOS stelleveske kan også henge som en skulederveske, ved hjelp av den avtagbare skulderstroppen som følger med.

KAOS stellesekk blå

KAOS stellesekk blå

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert