fbpx

Foto: Sigmund Sagberg Andersen / @Oslokiropraktoren

Hvilken stelleveske skal man velge som både mamma og pappa vil like og føle seg vel med? Det samme lurte vi på, og når vi ikke fant en designet vi KAOS Ransel stellesekk.

KAOS Ransel er en stellesekk i norsk design som er laget for å henge like godt på vognen som på ryggen. Stellesekken er ment for mammaer og pappaer som er opptatt av å føle seg vel når de skal ut og trille, og som ikke minst vil ha en sekk de kan bruke i mange år. KAOS Ransel er laget for å ikke se ut som en typisk stelleveske. Det liker spesielt pappaer, vet vi!

stellesekk pappa

KAOS Ransel stellesekk har høy kvalitet og kan brukes i mange år, lenge etter barnet er ferdig med bleier. Det følger med et stelleunderlag som ligger i en separat ytterlomme og når barnet ikke lenger har behov for stelleunderlaget kan du bare kvitte deg med dette for å gjøre KAOS Ransel om til en helt vanlig sekk.

Man får plass til en 15 tommer laptop og vi bruker den selv som jobbsekk hver eneste dag. Når vi skal på reise har vi Ransel med som håndbagasje. Den er alltid med! Vi elsker at den har 8 lommer inn- og utvendig, det gjør det mye enklere å organisere innholdet. Så vet man hvor man har ting.

KAOS Ransel stellesekk er suveren til pappaer. Det er viktig å huske at pappaer som oftest skal gå lenge i permisjon med mini, så det å ha en ordentlig stellesekk som de vil elske å bruke er en stor bonus.

Superpappa på bildene, Sigmund, kjøpte sin første Ransel i 2015 da de fikk sitt første barn. Her om dagen kom Sigmung innom oss med den gamle Ranselen som han ville oppgradere, og valget denne gang falt på grønn. En unisex og kul modell!

KAOS Ransel stellesekk finnes i flere farger, hvilken er din favoritt?

Topp