fbpx

Stellevesken for deg

KAOS Ransel er en stelleveske, men ser definitivt ikke ut som en typisk stelleveske. Vi utviklet KAOS stelleveske nettopp med tanke på at man skal kunne bruke den lenge etter at bleietiden er over.

KAOS stelleveske har plass til en 15 tommer laptop i det bakerste rommet, bleielommen som vi kaller det. Stellevesken har totalt 8 lommer som gjør det lett å holde oversikt over alt man har med seg. Stellematte medfølger og ligger i fronlommen på stellevesken, dette er det eneste som gjøre KAOS Stellevekse til en stelleveske i dag. Når bleietiden er over kan stellematten fjernes og stellevesken brukes til så mangt. KAOS stelleveske er dessuten utviklet til å henge like godt på ryggen som den gjør på skulderen og på vognen.

Veldig mange av de som kommer til oss for å kjøpe en KAOS Stelleveske ønsker å matche den med vognen sin. Vi anbefaler heller å velge en som matcher deg. Du skal ha den med deg mye lenger enn vognen. På jobben, på helgeutflukter og kanskje også på reise.

Vi vet at det finnes utallige personligheter, og at smaken er som baken. Derfor har vi utviklet KAOS stelleveske i 4 helt unike varianter. De har forskjellige fargekombinasjoner på både materiale, skinn og metall. Velg den som passer for deg.

Hovedmaterialet i KAOS Stellevesken er utviklet fra resirkulerte plastflasker (PET) som er et veldig slitesterkt og varig materialet. Detaljene er laget av naturlig skinn og egne formstøpte metalldeler.

Topp