Studio KAOS åpner på Bjølsen i Oslo

Studio KAOS åpner på Bjølsen i Oslo

Vi har funnet lokaler! Studio KAOS åpner på Bjølsen i Oslo. Vi ser virkelig frem til å åpne dørene til vårt første showroom og studio. Endelig kan vi invitere deg til å fråtse i alle KAOS produkter og se alle nyheter på ett og samme sted!

Hva er Studio KAOS?

Studio KAOS er lokalet vi vil jobbe fra hver dag. Studio KAOS blir derfor et slags kontor som også vil fungere som showroom for forhandlere og for deg som privatkunde. Det betyr at  vi holder dørene åpne i kontortiden vår (hverdager 8-16). Det vil være lørdagsåpent ved behov (for eksempel før jul). 

Studio KAOS blir også et pick up point dersom du ønsker å hente produkter du bestiller på nett. Det er en fordel for deg som bor i området dersom du handler for under 500 kroner på nett ettersom du slipper å betale 49 kr i frakt.

Som privatkunde kan du selvfølgelig besøke Studio KAOS og handle i butikken. Selve kjøpet gjøres i nettbutikken fortsatt, men du får med deg produktet der og da. Vi kommer også til å ta betalt med Vipps om du handler fra Studio KAOS. 

Alle On-The-Spot produkter vil dessuten se dagens lys i Studio KAOS, hvilket er en glad nyhet for alle som bor i området. Dere får se det nyeste aller først, og vi gleder oss veldig til å få tilbakemeldinger på nye produkter fremover.

Vi kommer dessuten til å invitere på kundedager og happenings og vareprøve-utsalg. Studio KAOS blir et levende lokale med god takhøyde (seriøst. Den er hvertfall 4 meter) og ellers stort hjerterom som skal gi deg inspirasjon og innblikk i hva vi jobber med.

Og folkens: Dere satt i førersetet når vi skulle velge lokaler. Vi har nemlig ypperlig parkeringsmuligheter til barnevogn rett utenfor vinduet. Rett over gaten ligger superhyggelig Café Nord. Det er dessuten kun en trilletur opp til Storo Senter eller ned til Sagene/Torshov, og 54-bussen stopper bokstavelig talt rett utenfor inngangsdøren til Studio KAOS. 

Følg med for åpningsdato! Vi pusser opp i disse dager og håper å snikåpne allerede i midten av desember, for de som ønsker å gjøre unna litt julegavehandel. 

G&M <3