Supermykt sengetøy som blir til en bag

Supermykt sengetøy som blir til en bag

Når du har barn vet du at det er fint å kunne sende barna på overnatting, til for eksempel bestemor og bestefar. Og når barna skal på overnatting, vet du at de liker å ha med seg dyna og puta si. 

Vi ville lage sengetøy til barn som skilte seg fra alt annet sengetøy til barn. Det meste på markedet har barnslige motiv eller veldig "barnslige" farger. Når vi begynte å utvikle KAOS Gjesp, var det tre ting som var viktig for oss:

1. Det skulle være økologisk og supermykt

2. Det skulle være tøft og kult og passe inn i et moderne hjem

3. Det skulle lett kunne pakkes sammen, så det var enkelt å ta med dyne og pute på overnatting

Vi brukte lang tid på å finne den riktige produsenten til sengetøy for barn. Vi hentet inn prøver fra flere hold og sammenliknet kvalitet. Vi valgte til slutt absolutt ikke det billigste, men vi garanterer at det er det aller mykeste, organiske sengetøyet vi har vært borti. Dette er også noe av det kundene våre kommenterer på først: Så mykt og god kvalitet!

KAOS sengetøy for barn bærer vårt ikoniske mønster i klare farger. Vi har styrt unna lyserosa, lyseblått og lysegult. Fargene på KAOS sengetøy for barn er deilig fersken, frisk mint og sirlig sitron. De popper nydelig på barnerommet.

Vi var også opptatt av å tilføre en liten smartness. Sengetøyet vårt til barn kan brettes på en slik måte at dynen blir til en liten bag. Legg pute, bamse en bok og pysjen inni, brett og knyt. Så har barnet alt samlet for en god natt søvn hos bestemor og bestefar :-)

KAOS Gjesp er flott julegave til de som har baby eller junior-dyne i hus. Velg mellom tre farger; mint, fersken eller sitron. Du finner også matchende Vimpel-Lommer som er både dekorative og rom for smart oppbevaring, kr 229,-.

Vi har gratis frakt og rask levering til hele Norge.

Kjøp KAOS Gjesp her.