Takk for super respons på ribbeveggen vår!

Takk for super respons på ribbeveggen vår!

English version? Read on here. Etter at KAOS ble vist på TV2 i går har vi fått utrolig gode tilbakemeldinger på neste produkt som vi utvikler: KAOS Endeløs, vår egen moderne tolkning av ribbeveggen! Tusen takk, det er så kult å høre. Og takk for mange nye følgere, det er også kult. Om KAOS er nytt for deg og du vil vite mer om KAOS historie kan du lese mer om oss her

Det er mange som digger ribbeveggen vår og like mange som lurer på når KAOS Endeløs kommer. Og hva den vil koste. Vi oppfordrer deg til å legge igjen eposten din i skjemaet du finner på produktsiden, så holder vi deg oppdatert om prosessen videre. 

Enn så lenge - her er status:

Vi har funnet en dyktig produsent i Nord Europa. De neste dagene skal vi avklare alle kostnader knyttet til produksjonen. Så snart vi har landet kostnadene og har fått lagt et tidsløp for selve produksjonen, starter vi med forhåndsbestilling i nettbutikken. Vi håper alle som kunne trenge en KAOS Endeløs, blir med å støtte prosjektet via forhåndsbestilling. Bring it to life, keep it for life!

Vi kommer også til å lansere KAOS Endeløs på Kickstarter fordi vi trenger å hente inn en del penger for å starte produksjonen. Dessuten tror vi KAOS Endeløs har livets rett på Kickstarter. Vi tror Kickstarter som ropebrett og plattform er viktig for KAOS for at vi skal nå bredere og enda mer internasjonalt. 

Vi forbereder oss på å starte produksjonen før sommerferien. Videre er vi innstilt på å få KAOS Endeløs på lager til høsten/vinteren slik at de kan starte utsending i god tid før jul.

I mellomtiden kommer vi til å ha en KAOS Endeløs utstilt hos oss i Studio KAOS på Bjølsen. Kom innom om du er i nærheten, så kan du se den selv. Den er drita lekker, skjønner du :-) 

Vil også rette en stor takk til Aksel Jermstad som har tatt alle bildene til KAOS Endeløs. We love ya! 

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert