Tips til oppbevaring av leker

Tips til oppbevaring av leker

Når man får barn opplever man raskt at barnerommet og hjemmet generelt blir fort overfullt av leker, Lego, Duplo, togbane, tegnesaker, dukker og andre småsaker som det er umulig å holde orden i.

KAOS utvikler produkter for å gjøre hverdagen med barn litt enklere og har selvsagt laget noen smarte løsninger når det kommer til oppbevaring av leker. Her kommer noen tips til oppbevaring av leker.

Tips til oppbevaring av leker:

KAOS Samlesak er en revitalisering av de gamle legoteppene vi kjenner fra 70-tallet. Legoteppet forvandles fra et teppe til en bag  på 1-2-3 og er derfor et godt tips når det gjelder oppbevaring av leker. Barna kan leke oppå teppet når det er brettet ut, og når de er ferdig kan de feie alle lekene oppi teppet før de snurper det sammen til en bag.

Legoteppet vårt kan også henges opp i bæreremmen og er derfor et godt tips for de med små barnerom. Ved å henge legoteppet opp på en gnagg tar det ikke opp noen gulvplass. 

KAOS legoteppe er godt tips til deg som ønsker å få orden på lekene. La barna oppbevare leker og Lego i et Legoteppe hjemme, så blir også ryddingen en lek og barerommet ryddig i en fei!

 

Se vårt utvalg av produkter for oppbevaring av leker i nettbutikken vår, vi har gratis frakt og retur!