Trenger man egentlig stelleveske? 

Trenger man egentlig stelleveske? 

Når man blir gravid for første gang er det mange som stiller seg spørsmålet: Trenger man egentlig stelleveske?

Svaret er: JA, man trenger en stelleveske, men man trenger ikke en stelleveske som ser ut som en stellevekse.

Stellevesken KAOS Ransel ble utviklet da vi ventet våre barn nummer to. Med all erfaring fra våre førstefødte hadde vi aldri lykkes å finne en stelleveske som var optimal i forhold til funksjonalitet og vi hadde langt i fra klart å oppdrive en stelleveske vi syntes var tøff og pen - eller unisex. 

KAOS stelleveske kombinerer skandinavisk design med praktisk funksjonalitet som er superviktig når du får barn.

Du vil alltid ha nok å bære på, enten det er barnet, bilstolen eller handleposer. Da er det helt nødvendig å kunne bære stellevesken på ryggen. Det er selvfølgelig et must for en stelleveske å henge på vognen, og KAOS Ransel sitt format er utviklet nettopp for å funke godt på vognen også. Stellevesken kan henges på kroker om du ikke benytter det justerbare skulderremmen til å henge den over håndtaket. 

Vi er også nådeløst opptatt av at man skal føle seg bra når man har fått baby og småbarn. KAOS Ransel ser ikke ut som en tradisjonell stelleveske og har blitt mottatt med stor jubel av både jenter og gutter som elsker stellevesken sin. Det digger vi. 

Stellevesken KAOS Ransel kommer i ulike farger. Vi utvikler sesongfarger med jevne mellomrom som kommer i begrenset opplag. 

Kjøp stellevesken KAOS Ransel i vår nettbutikk. Vi har gratis frakt og retur, samt lynrask levering.