Vårens favoritt - Stelleveske Grønn

Vårens favoritt - Stelleveske Grønn

Foto: Linda Marie Svendson.

Våren kom brått her i Oslo, og allerede i påsken var det tid for å bytte ut vintergarderoben med deilige, friske og lette vårklær. KAOS Stelleveske grønn er en vårdrøm, den er delikat i fargene og passer like godt til jeans og hvit t-skjorte som til sommerkjole. Og den er like lekker til gutta.

Stellevesken er laget av robust bomullskanvas og nydelig skinn. Stellevesken har 8 lommer og rommer hele 14 liter. Her får man plass til alt man trenger når man skal ut på trilletur med en liten en. Stellematte følger med og ligger i en egen lomme på utsiden av stellevesken. Stellematten kan vaskes i maskin. 

Stellevesken henger like godt på vognen som den gjør på ryggen. En ekstra skulderrem følger også med for de som ønsker å bære sekken som en vanlig stelleveske.

Det fine med KAOS Ransel stelleveske er altså at den passer akkurat like godt til pappaer som til mammaer. Pappaer på trilletur med en KAOS Ransel stelleveske på ryggen er superkult. Sjekk bare Sigmund aka @Oslokiropraktoren her. Wowsy!

stelleveske pappa

Foto: Sigmund Sagberg Andersen

En liten clutch/håndveske følger også med i stellevesken. Denne kan brukes til alt fra kremer og medisiner til sminke eller verdisaker.

Stellevesken kommer i fire forskjellige varianter og du kan se alle KAOS Ransel Stelleveske her.

kaos stelleveske grønn

kaos stelleveske grønn

kaos stelleveske grønn

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert