Verdens beste barselgave

Verdens beste barselgave

Etter å ha gått gravid et helt svangerskap med alle skavanker det medfølger har man virkelig fortjent en påskjønnelse. En flott barselgave er god motivasjon før den største styrkeprøven av dem alle, nemlig selve fødselen. 

KAOS Ransel stelleveske er en suveren barselgave som man har nytte av også før fødselen. Vi opplever ofte at venninnegjenger spleiser på en Ransel i barselgave, og alle sier det samme: Det er så mye bedre å få en ordentlig barselgave man har stor nytte av fremfor masse småting som man strengt tatt kan kjøpe selv. En god venninne fortjener en bra barselgave og KAOS Ransel stelleveske er noe alle kan like.   

Å spleise på en barselgave er veldig lurt, for gaven blir bedre og den opplevde verdien blir større for den som mottar barselgaven. KAOS Ransel stelleveske kan dessuten brukes også etter at bleietiden er forbi. Her får man plass til laptop og kan bruke den på jobb og den er ikke minst fantastisk å ha med seg på reise. 

Ekstra gave med på kjøpet

Når du handler KAOS Ransel som barselgave kan du få med et sett med Vimpel-Lommer på kjøpet. Vimpel-Lommer er ypperlig pynt til stellebordet for oppbevaring av småting eller som pynt på sprinkelsengen til oppbevaring av smokker. Legg ønsket Vimpel-Lommer i handlekurven sammen med Ranselen og bruk kode "barsel" for å trekke fra rabatten.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert