Weekender bag

Weekender bag

Leter du etter den perfekte weekender bagen? Look no further! Vi gikk lenge og lette etter en weekender bag som var både praktisk og kul, til han som til henne. Og til en fornuftig pris. Når vi ikke fant den weekender bagen vi ville ha så vi vårt snitt til å lage den selv.

KAOS weekender bag er laget for å fly. Det vil si; vår weekender bag er akkurat passe stor til å fungere som håndbagasje på flyet. Og med en weekender bag som bæres på ryggen har du armene fri til andre ting. Du kan også bære KAOS weekender bag sidehåndtaket. 

Navnet weekender bag er heller ikke tilfeldig: med 40 liter volum har du plass til alt du trenger for en helgetur.  Det mest geniale med KAOS weekender bag er innsiden; velg mellom ett stort rom eller 3 mindre rom om du ønsker å organisere innholdet bedre. KAOS weekender bag har integrerte inndelinger som sitter fast på innsiden. Inndelingene kan legges flatt ned til det usynlige, eller knytes opp til å bli 3 rom. Helt genialt. 

KAOS weekender bag har også en stor åpning i toppen som er veldig praktisk når du står på flyet og trenger enkel tilgang til innholdet. 

Dette er den perfekte weekender bagen. Værsågod :-)

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer blir moderert