Vi tar ansvar for at du skal bli fornøyd. Vi jobber med kvalitetskontroller fra A til Å og gjør alt vi kan for at du skal ha en god handleopplevelse. Kun en ting er godt nok: Du skal være fornøyd med KAOS.

Tekstil og lær-produksjon 

Alt vi har av tekstil- og lærproduksjon produseres i India, i et område som heter Noida. Her har vi også et eget prosjektapparat med et utstrakt ansvar for alt av innkjøp og produksjon i forbindelse med KAOS tekstil og materialer. Prosjektapparatet er en objektivt aktør mellom oss og våre produsenter og bistår med kvalitetskontroller i alle ledd; fra å velge den rette produsenten, bistå oss med å finne de riktige kvalitetene på tekstil, helt frem til et parti er ferdig produsert og klargjøres for frakt til våre lager i Norge og Sverige. 

Tre- og møbelproduksjon

Våre møbler produseres i både Latvia og Lithauen. Materialene kommer fra lokale skoger og holder FSC-sertifisering. FSC-sertifisering sikrer at materialene kommer fra bærekraftig skogbruk og etisk handel. 

Produsentene våre er anerkjent og svært kompetente, de jobber med noen av verdens største møbel-merkevarer som Hay, Børge Mogensen og Sebra. 

REACH og Oeko Tex

Alle våre produsenter er sertifisert i henhold til REACH. Vi jobber også med Øko Tex sertifiserte leverandører der vi produserer 100% økologiske tekstiler, som vi blant annet gjør i KAOS sitt sengesett. 

Etterkontroll av varer 

Når et parti har ankommet våre lager i Norge og Sverige, ser vi alltid over varer før vi sender ut til privatkunder. Til tross for omfattende kvalitetskontroller vil det alltid kunne forekomme svakheter i en produksjon. Og enkelte svakheter kan være vanskelig å fange opp.

Fornøyd-garanti

KAOS produkter holder høy kvalitet, og produktene våre vil bli godt brukt. Vi garanterer at du vil bli fornøyd med KAOS produktet ditt. Dersom du skulle oppleve noen mangler etller har noe å utsette på et produkt gjør vi alltid vårt ytterste for å bistå med en god løsning. Er du fornøyd, er vi fornøyd. 

Gratis frakt over 1000 kroner

Du har alltid gratis frakt over 1000 kroner og 14 dager åpent kjøpt retur når du handler fra itskaos.no. Vi benytter PostNord og Helt Hjem som fraktpartnere. Ordre under 1000 kroner belastes kr 49 i frakt.  

Dersom du ønsker å returnere en vare tar du kontakt med oss på hello@itskaos.com, så hjelper vi deg. VI har gratis frakt på ordre over 1000 kroner. 

Reparasjon

Som merkevare har vi en plikt til å ta ansvar. Vi gjør det til vårt ansvar å minimere bruk og kast-mentaliteten i samfunnet og ønsker å påvirke dette der vi kan. Dersom du opplever en svakhet med produktet vil vi alltid tilby oss å reparere varen så fremt det finnes en god løsning. En løs tråd eller en løs strikk lar seg for eksempel lett reparere. Vi samarbeider med en dyktig skredder og tar alle kostnader rettet til eventuell frakt og reparasjon. 

Du vil i tillegg alltid bli tilbudt en ny vare om du heller ønsker det. I så tilfelle vil vi uansett reparere varen og gjøre den i god stand, slik at den kan bli en del av KAOS årlige bruktsalg. 

Brukte varer

Som en del av KAOS arbeid med bærekraft tar vi ansvar for å gi nytt liv til brukte varer. Dersom vi får inn produkter med en løs tråd som byttes mot en ny vare, vil vi reparere og sette produktet i topp stand. Hvert kvartal har vi utsalg av second hand produkter (kun i Studio KAOS) som vil være like gode som nye. Second hand produktet har sin egen unike historie og en lavere utsalgspris, men vil gjøre akkurat den samme jobben som en ny og glede deg i mange år fremover. 

Handle fra Studio KAOS?

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss i Studio KAOS. Her kan du slå av en prat og handle, tirsdag-fredag mellom 9-15.30, torsdager til 9-18.00. 

Du kan også handle rett fra hylla i Studio KAOS, vi tar både kort og vipps. 

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger?

Vi ønsker å høre fra deg. Kontakt oss på mail, telefon eller facebook . Gi oss gjerne et telefonnummer vi kan nå deg på. Vi svarer så fort vi kan!

Og sist men ikke minst: Vi er veldig glade for både omtaler på Facebook og omtaler av produkter, så om du har et minutt og avse takker vi og neier for at du gir oss tilbakemeldinger også her :-)