Handle fra eller hente nett-bestillingen i Studio KAOS?

Dersom du har handlet på nett men ønsker å hente produktet selv i Studio KAOS kan du ringe oss og avtale dette. Det er viktig at du ringer med en gang etter bestilling så vi får gitt beskjed til lageret om at den ikke skal sendes. Ring oss på telefon 99366282.

Du er ellers hjertelig velkommen til å besøke oss og handle rett fra hylla, se åpningstider i Studio KAOS her. 

Frakt fra nettbutikken

Vi benytter Posten på leveringer fra nettbutikken. 

Ordre mottatt ukedager før kl 14 sendes samme dag. Ordre mottatt fredager etter kl 14 sendes påfølgende mandag. Vi sender daglig med Posten og du vil få varlser fra Posten underveis i sendingen. Du vil normalt motta pakken ila 1-3 virkedager.

Fraktpriser

Vi tilbyr gratis frakt på kjøp over 1000 kroner. Ordre under 1000 kroner belaster kr 49 i frakt. Eventuelle retur-sendinger er kunden sitt ansvar og må bekostes av kunde. Vi anbefaler sporing for å være sikker på at du har kontroll på hvor en retur-sending befinner seg.

Ordre som ikke hentes av deg i tide

Dersom vi får retur på en ordre du ikke har rukket å hente på Posten vil du bli belastet kr 150 for returfrakt. 

Angrerett, retur og reklamasjon

KAOS følger Forbrukerkjøpsloven og har åpent kjøp i 14 dager. Vi tar også reklamasjoner på alvor og er kjent for å yte god service. Angrer du på ditt kjøp kan du med andre ord sende pakken i retur til oss og få hele kjøpsbeløpet refundert. Du er selv ansvarlig for retursendinger. Les mer om returer, finn skjema for utfylling og finn adresse for retursendinger her.