Alle ordre mottatt innen kl 16 på hverdager, pakkes og sendes påfølgende dag. Ordre mottatt på fredager sendes førstkommende mandag. 

 • Vi sender til hele Norge
 • Vi benytter Posten. Du kan velge mellom gratis levering/Servicepakke (1-3 dager) eller få pakken levert Hjem på Døren for kr 49,- (1-2 dager).
 • Du vil få sms eller mail fra Posten når din pakke er på vei.
 • Husk at du også kan handle direkte fra Studio KAOS og få med deg varen hjem samme dag. Vi tar Vipps og kort. Se adresse og åpningstider
PRISER

Fraktkostnad: Vi har gratis frakt til alle direktekunder, uansett størrelse på ordre. Din bestilling blir levert med Posten på 1-3 dager. Vi kan også levere på 1-2 dager, da får du pakken levert på døren mot et frakt-tillegg på kr 49,-. 

Returkostnad: Du kan returnere varer for egen regning slik du måtte ønske. Vi anbefaler å benytte sporing på retur av varer for din egen sikkerhet. Vi kan bistå med fraktetikette med sporing - kunder belalstes kr 150 for å returnere en vare ved bruk av KAOS returetikett. 

Returer gjøres til

KAOS Norge AS
C/O OPT
Østre Aker vei 24B
0581 Oslo

La kvitteringen ligge med sendingen så vi vet hvem som er avsender. Merk kvitteringen med grunn til retur, for eksempel "reklamasjon", "Bytte farge" eller liknende. 

VARER SOM IKKE HENTES

Dersom du av ulik årsak ikke får mottatt pakken og den sendes KAOS i retur er du selv ansvarlig for eventuelle ekstra kostnader relatert til retur av varen. Du vil motta en faktura på gjeldende beløp. Fakturaen skal betales innen 10 virkedager. 

RETUR AV VARE
 • Åpent kjøp i 14 dager fra du handlet hos oss. Pengene tilbake om du ikke vil beholde produktet. Ønsker du å returnere en vare etter 14 dager utstedes et gavekort.
 • Kunder belastes kr 150 for returfrakt dersom man benytter KAOS egen returetikett. Beløpet vil trekkes fra din saldo før resten av beløpet for varen refunderes. Dersom varen ikke skal refunderes vil du motta en faktura på kr 150 kr for returkostnaden. Faktura må betales innen 10 virkedager.
 • Salgsvarer byttes ikke.
 • Produkter kjøpt på forhåndsbestilling/on-the-spot har 14 dager åpent kjøp fra vi sender varen. 
 • Alle varer som kommer i retur må være i ubrukt stand og i sin originale emballasje. Dersom det finnes skader, mangler eller den ikke er i ny stand, kan vi dessverre ikke godta en refundering.

  REFUNDERING

  Så snart vi mottar din vare i retur og har registrert at den er i god stand, vil du motta en mail fra oss. Refunderingen finner sted ila 7 virkedager. Vi refunderer tilbake til kortet/kontoen du handlet med. Dersom du sender pakken i retur til oss med vår returetikett vil kr 150 (kostnad for returfrakt) ikke bli refundert. 

  SALGSVARER

  Salgsvarer byttes dessverre ikke. 

   REKLAMASJON

   Vi tar reklamasjoner på alvor. Har du en klage eller noe å utsette på produktet ønsker vi å høre om dette, så vi kan hjelpe deg videre. Send oss en mail, hello@itskaos.com med følgende info:

   1. Ditt ordrenummer (eks #1234)
   2. Hva reklamasjonen gjelder + bilde av problemet

   Så hører du fra oss asap zulu. 

    Takk for at du handler hos KAOS!