Som takk til alle som støtter oss gir vi noen fordeler tilbake. Dette er fordeler som kun er tilgjengelig for de som har registrert seg i Join the KAOS

Få vite alt først og vær med i prosessen

Ideer, skisser og feedback. Vi deler arbeidet når vi starter på nye produkter fordi dere og vi ofte tenker det samme. Vi er alle foreldre. Dette hjelper oss å lage de beste produktene som både du og vi trenger og har lyst på. Utover det får du to gode muligheter til å skaffe deg produkter til litt bedre betingelser enn alle andre:

KAOS-on-the-spot
KAOS-on-the-spot handler om å være på rett sted til rett tid. Vi gir deg beskjed når vi starter produksjonen av et nytt produkt. Da vil du få mulighet til å kjøpe produktet til varekost (kostnader vi har knyttet til salg av produktet, uten profitt og fortjeneste). Det vil si inntil -50% av KAOS pris! On-the-spot tilbudet vil kun gjelde i et begrenset opplag og ha lang leveringstid (fra 1-4 måneder avhengig av produktet sitt kompleksitet). Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Det lønner seg å være on-the-spot. 


Inspirasjon

Vi deler også ting som inspirerer oss. Vi søker mye etter inspirasjon og kommer over mye bra innhold fra hele verden som vi deler videre. Ting som er verdt å få med seg. 

Join-the-KAOS her!