Vi får mange henvendelser fra folk som ønsker å være ambassadør for KAOS. Det er veldig smigrende, men vi synes også det er utrolig vanskelig å peke ut hvem som er riktig og ikke, for det er så mange profiler vi kommer over som vi liker og kunne tenke oss å jobbe med. Det har seg derimot slik at vi ikke kan jobbe med alle. Derfor har vi hatt behov for å utvikle et eget "ambassadør-program" som du kan søke på. Som KAOS ambassadør får du utnytte en unik rabatt når du handler hos KAOS. I retur får vi bilder og innhold i høyoppløst kvalitet som kan benyttes i KAOS kommunikasjon. 

Ambassadør-programmet vårt er utviklet for deg som har barn eller venter barn. Du er flink til å ta bilder og lage innhold, og du er kanskje over gjennomsnittet glad i å bruke tid på den slags. Du er opptatt av interiør og trender. Og du har behov for noen av KAOS produkter i livet ditt! Du bruker sosiale kanaler som Blogg, Instagram og Facebook aktivt og har en del følgere du snakker til. Deg ønsker vi å høre fra! 

1. Send oss en mail med litt info om deg selv. Vi trenger link til Blogg/Instagram/Facebook e.l. Dette hjelper oss å fortelle om du har riktig profil for KAOS. 

2. Fortell oss hvilke produkt(er) du har lyst på og hvorfor. Fortell gjerne hva du har lyst til å bidra med i retur. 

På grunn av mange henvendelser bruker vi noe tid på å svare, men vi lover å komme tilbake til deg så raskt som mulig. Rette profiler blir kontaktet og mottar en kode som utløser en unik rabatt i handlekurven. Så lenge vi opplever at du gir KAOS goder i retur, kan du forvente å få goder tilbake fra KAOS.

Gi og ta, heter det. Det kan vi like.