KAOS Klapp kontraktsmarkedet

KAOS Klapp kommer i ulike farger. Eik i natur eller Bøk i diverse lakkerte farger. Samtlige stoler har PU-finish, inkludert Eikestolen.

KAOS Klapp er en nyhet på markedet, men den har allerede blitt en favoritt blant hoteller og restauranter som vil ha en lekker og praktisk barnestol. Norsk design er heller intet minus!

KAOS klapp kan klappes sammen og vil ikke bygge mer enn 13 cm når den ikke er i bruk. De kan henges på veggen eller stables i rekker. KAOS Klapp er utviklet av håndsortert materialer i høy kvalitet og alt trevirke kommer fra FSC-sertifisert skogbruk. Se hele produktarket her

Du får plass til 5 stk KAOS Klapp på samme areal som 1 stk tradisjonell barnestol, for eksempel Tripp Trapp, når stolene ikke er i bruk – til sammenlikning. 

Vi har stoler på lager og kan levere omgående til hele Norge. 

Send oss en mail så vi kan sende deg et uforpliktende tilbud. Om du vil se stolen er du hjertelig velkommen innom Studio KAOS på Bjølsen i Oslo der vi har alle varer utstilt - og til utlåns. Se åpningstider her. 

KAOS Klapp passer barn fra 6 mnd - 6 år. For de minste trenger man en sikkerhetsbøyle med skrittstropp som vi selger som tilbehør. 

KAOS Klapp kan stables i rekker eller henges en-og-en på veggen med egne knagger.

KAOS-Grunderne: Gineline Kalleberg og Mette Bordal Hansen.
(KAOS Klapp er designet av Ole Petter Wullum for KAOS).