Å ha sin egen merkevare innebærer bye ansvar. Å jobbe med KAOS betyr at vi berører mange viktige temaer som for eksempel kundeopplevelse, netthandel, logistikk og import/eksport, og ikke minst bærekraftig produksjon og etisk handel. 

Å ha sin egen merkevare er derfor veldig gøy, for det er vi som bestemmer hvordan vi vil ha det. 

Slik vil vi ha det

Siden vi lanserte merkevaren vår i 2105 har vi innsett at vi er på en evig reise. Vi må alltid utvikle og forbedre oss, vi kan aldri sove i timen. Og akkurat sånn vil vi ha det. Vi har utviklet vår egen liste med punkter som vi jobber etter, men akkurat som reisen vi er på vil listen også være noe dynamisk. Vår oppgave forblir den samme: Vi skal jobbe for å ta gode valg med fokus på bærekraftig produksjon, etisk handel og vi ønsker å være en spydspiss i vår kategori. 

For å være helt ærlig: å jobbe med tekstilproduksjon er veldig krevende. Ofte er det de aller største aktørene som er værst, og ofte må det små merkevarer til som KAOS for å sette den rette agendaen. Den makten har vi planer om å utnytte. 

REACH og Oeko Tex

Alle våre produsenter er sertifisert i henhold til REACH. Vi jobber også med Øko Tex sertifiserte leverandører der vi produserer 100% økologiske tekstiler, som vi blant annet gjør i KAOS sitt sengesett. 

Etterkontroll av varer 

Når et parti har ankommet våre lager i Norge og Sverige, ser vi alltid over varer før vi sender ut til privatkunder. Til tross for omfattende kvalitetskontroller vil det alltid kunne forekomme svakheter i en produksjon. Og enkelte svakheter kan være vanskelig å fange opp.

Garanti

Vi er sikre på at KAOS produkter holder høy kvalitet, og at produktene våre vil bli godt brukt. Vi garanterer at du vil bli fornøyd med KAOS produktet ditt. Det betyr: Dersom du skulle oppleve noen mangler etller har noe å utsette på et produkt gjør vi alltid vårt ytterste for å bistå med en god løsning. Er du fornøyd, er vi fornøyd. 

Gratis frakt over 1000 kroner

Du har alltid gratis frakt på kjøp over 1000 kroner og 14 dager åpent kjøpt retur når du handler fra itskaos.no. Vi benytter Posten som fraktpartner. Ordre under 1000 kroner belastes kr 49 i frakt. 

Reparasjon

Som merkevare har vi en plikt til å ta ansvar for bærekraft. Vi gjør det til vårt ansvar å minimere bruk og kast-mentaliteten i samfunnet og ønsker å påvirke dette der vi kan. Dersom du opplever en svakhet med produktet vil vi alltid tilby oss å reparere dette så fremt det finnes en god løsning. En løs tråd eller en løs strikk lar seg for eksempel lett reparere. Vi samarbeider med en dyktig skredder i Oslo og tar alle kostnader rettet til eventuell frakt og reparasjon. 

Du vil i tillegg alltid bli tilbudt en ny vare om du heller ønsker det. I så tilfelle vil vi uansett reparere varen og gjøre den i god stand, slik at den kan bli en del av KAOS kvartalsvise bruktsalg. 

Brukte varer

Som en del av KAOS arbeid med bærekraft tar vi ansvar for å gi nytt liv til brukte varer. Dersom vi får inn produkter med en løs tråd som byttes mot en ny vare, vil vi reparere og sette produktet i topp stand. Hvert kvartal har vi utsalg av second hand produkter (kun i Studio KAOS) som vil være like gode som nye. Second hand produktet har sin egen unike historie og en lavere utsalgspris, men vil gjøre akkurat den samme jobben som en ny og glede deg i mange år fremover. 

Handlenett

I løpet av 2017 vil vi avvikle eksisterende dustbags som enhver Ransel er pakket inn i når du mottar den. I stedet vil Ransel + alle andre varer leveres i et bærekraftig handlenett som du kan bruke til andre ting. Alle som handler i Studio KAOS vil dessuten få et bærekraftig handlenett fremfor en plastpose. Handlenettet kan du bruke i senere tid og trenger ikke å kastes som en vanlig plastpose. Det er kun når vi må sende bestillinger på nett at vi foreløpig benytter plast-emballasje. 

Hente i Studio KAOS?

Om du handler på nett men bor i nærheten av Studio KAOS kan du komme innom og hente ordren din tirsdag-fredag mellom 9-15.30. Bare gi oss beskjed i bestillingen at du ønsker å hente selv, så setter vi den til side. Ordre som skal hentes er klare så snart du har gjennomført bestillingen din, du trenger ikke å vente på beskjed. 

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger?

Vi ønsker å høre fra deg. Kontakt oss på mail, telefon, facebook eller Instagram. Gi oss gjerne et telefonnummer vi kan nå deg på. Vi svarer så fort vi kan!

Og sist men ikke minst: Vi er veldig glade for både omtaler på Facebook og omtaler av produkter, så om du har et minutt og avse takker vi og neier for at du gir oss tilbakemeldinger også her :-)