KAOS Klapp barnestol sine faste stigetrinn er helt unike. Stigetrinnene gjør det lett fo barnet å klatre opp og ned KAOS Klapp barnestol på egenhånd. Samtidig får barnet en ergonomisk og god sittestilling fra de kan sitte selv (ca 6-8 måneder) og helt opp til de vil bytte til voksenstol. Bena hviler naturlig på de ulike stigetrinnene etter hvert som de vokser seg større, uten behov for manuell tilpasning av stolen underveis.

KAOS Klapp barnestol er laget av heltre og finer, kvaliteten er håndplukket for å gi en nydelig finish. Vi benytter PU-basert matt lakk som finish uten skadelige stoffer. PU-basert lakk betyr at du ikke vil "vaske av" lakken som et resultat av flerårig vedlikehold. KAOS Klapp barnestol er utviklet for å vare gjennom generasjoner og kommer med 2 års garanti.

Sertifiseringer: 
EN 14988:2017
EN 71
FSC

FSC
KAOS Klapp er laget i FSC-sertifisert tre. FSC-ordningen sikrer et miljømessig, samfunnsnyttig, sosialt og økonomisk godt skogbruk i verdens skoger. Dette er en viktig ordning å støtte for å ivareta verdens skoger og truede dyrearter og vi er stolte av å støtte ordningen.

Tilbehør
Tilbehør er under utvikling:
- sele 
- pute
- babydel

KAOS Klapp barnestol er designet av Ole Petter Wullum for KAOS.