Har du interesse av å skrive om KAOS, finner du all informasjon samt bilder du kan benytte her. Trenger du mer informasjon, kontakt Gineline Kalleberg eller Mette B. Hansen.

 
HISTORIEN OM KAOS

KAOS er et norsk merke grunnlagt i 2013 av (svigerinnene) Mette Bordal Hansen og Gineline Kalleberg. Grunnleggerne hadde jobbet mer enn et tiår innen digital markedsføring og design da de selv ble foreldre. De følte et savn etter smarte og estetiske produkter som fremfor å være nusselig like fullt var utviklet til barna, men designet for foreldrene.  Navnet KAOS er inspirert av deres egne liv med småbarn. Med fokus på skandinavisk design og høy kvalitet etablerte de KAOS. KAOS sin misjon er å gjøre småbarnslivet litt smartere og litt kulere for både mammaer og pappaer.

Nettsiden ble lansert i januar 2015 med en liten kolleksjon: KAOS Ransel, Samlesak og Nettsekk. Felles for alle er smart funksjonalitet og en skandinavisk enkelhet. Kolleksjonen er laget av kraftig, vannavstøtende bomull, detaljer i ekte lær og formstøpte kobberdetaljer. Detaljer står høyt på listen over verdier i KAOS. 

"Første varelager ble utsolgt på 5 måneder. Etterspørselen gjorde at vi femdoblet bestillingen da vi skulle produsere nye Ransler"
- Mette B. Hansen, med-grunnlegger

KAOS bruker kunder og følgere i sosiale medier aktivt i produktutviklingen. Nye varianter og nye produkter som er under utvikling har følgerne vært med å definere, som for eksempel barnehagesekken Mini-Ransel. 

KAOS fikk raskt omtale og kunder fordelt over hele verden. I november 2015 opprettet KAOS et eget varelager i Sverige som vil håndtere alle kunder i Europa. Det norske varelageret opprettholdes og vil levere til kunder i Norge. 

PRESSE OG OMTALE

KAOS deler alle tibakemeldinger fra kunder, her. Se også hva pressen og bloggere rundt omkring mener - her

BILDER

Høyoppløste bilder og logo, samt siste katalog, finner du her. Ved bruk av bilder, husk å kreditere KAOS og henvis til vår nettside, www.itskaos.no.

Tusen takk!