Alle ordre mottatt innen kl 12 på hverdager, pakkes samme dag:

 • Vi sender fra Oslo til hele Norge
 • Vi benytter Bring 
 • Du vil få mail når din vare blir postlagt
 • Har du oppgitt korrekt mobilnummer til din bestilling, mottar du en sms når varen er på ditt nærmeste postkontor.
 • Dersom vu velger å hente selv i Studio KAOS vil pakken din være klar til henting så snart bestillingen din er gjennomført. Du trenger ikke vente på mail om at pakken er klar :)
PRISER

Standard levering (2-3 dager)
Det hender riktignok at Posten er i det ekstra gode hjørnet og alt bare går på skinner, så det hender man får levert pakken på 1 dag, selv med standard levering:-)

NOK 49,- på alle ordre under kr 500,-

Gratis frakt på alle ordre over kr 500,-

Har du muligheten til å hente selv i Studio KAOS sparer du 10% på hele ordren.

VARER SOM IKKE HENTES

Dersom du av ulik årsak ikke får hentet pakken på ditt postkontor og den sendes oss i retur, er du selv ansvarlig for eventuelle kostnader relatert til retur av varen. Du vil motta en faktura på gjeldende beløp. Fakturaen skal betales innen 10 virkedager. 

RETUR AV VARE
 • Åpent kjøp i 14 dager fra du handlet hos oss. Pengene tilbake om du ikke vil beholde produktet. Ønsker du å returnere en vare etter 14 dager får du en tilgodelapp 
 • Vi spanderer retur på varen ved returer som skjer i løpet av åpent kjøp (14 dager fra du handlet). Merk deg kriterier for gratis retur i avsnittet nedenfor!

 • Produkter kjøpt på forhåndsbestilling/on-the-spot har 14 dager åpent kjøp fra vi sender varen. 

  For retur:

  1. Send en mail med info om retur sammen med din kvittering på kjøpet innen 14 dager fra du handlet
  2. Motta en retur-etikette i retur som du benytter på retursendingen for gratis frakt
  3. Dersom du ønsker refundering vil vi refundere beløpet så snart vi har mottatt din retur og kan kontrollere produktet. Refundert beløp vil komme til syne i din nettbank etter ca 7 virkedager fra vi utfører refunderingen, på samme kort som kjøpet ble gjort med. 

  Alle varer som kommer i retur må være i ubrukt stand og i sin originale emballasje. Dersom det finnes skader, mangler eller den ikke er i ny stand, kan vi dessverre ikke godta en refundering.

  REFUNDERING

  Så snart vi mottar din vare i retur og har registrert at den er i god stand, vil du motta en mail fra oss. Refunderingen finner sted ila 7 virkedager.

  SALGSVARER

  Salgsvarer byttes dessverre ikke. 

   REKLAMASJON
   Vi tar reklamasjoner på alvor. Har du en klage eller noe å utsette på produktet ønsker vi å høre om dette, så vi kan hjelpe deg videre. Vi ønsker alltid å rette opp en feil med reparasjon dersom det er mulig. Alternativt gir vi alltit ut et nytt produkt - du skal alltid være fornøyd. 

    Takk for at du handler hos KAOS!