KAOS Weekend bag bæres som ryggsekk så du kan ha hendene fri til andre ting når du er på farta. Den har også et solid lær-håndtak i siden som den kan bæres i. Solid skinnbunn som gjør at du trygt kan sette den fra deg uten å være redd for slitasje.

Skal du pakke noe veldig stort som fyller hele bag'en eller trenger du flere rom for å organisere innholdet bedre? KAOS weekend bag er fleksibel. Med de enkle rom-inndelingene kan du velge å dele KAOS weekend bagen inn i flere rom:

  • ett stort rom
  • to mindre rom + et middel stort rom

Innsiden av lokket er en stor lomme med glidelås, perfekt til småting du må ha god kontroll på under reisen. Du finner også en praktisk stikk-lomme på utsiden, super til flybilletter og reisedokumenter. KAOS weekend bag kan dessuten åpnes fra toppen, helt genialt når den ligger i cabinen på flyet. Så slipper du å ta hele bag'en ut, du åpner bare toppen og har tilgang til alt innholdet mens den ligger i ro.

Resirkulert

Samtlige varer i Re-lansert kolleksjonen er utviklet i bærekraftig materialer fra resirkulerte konsument-produkter. Det vil si: Vi gjenvinner PET som vi finner hovedsaklig i brukte plastflasker (brusflasker, ketchupflasker, you name it). Ved hjelp av innovativ teknologi resirkuleres PET fra flaskene og omdannes til tråd. Denne teknologien heter Poly Spun. Poly Spun brukes deretter til å veve stoffet som KAOS produktene produseres i. 

Takket være gode produsenter og avanserte maskinparker kan vi sørge for at finishen på sekkene ser akkurat ut som bomull. Den resirkulerte tekstilen har en matt, nydelig tekstur på lik linje som bomull-kanvas men kvaliteten og slitestyrken er langt bedre. Det er rett og slett bomull preges på naturlig vis helt annerledes av slitasje, vær og vind enn et syntetisk fremstilt stoff i polyester.

Det viktigste er kanskje at vi bidrar til å resirkulere noe av plastflaskene som det bugner av i verden, for det andre er produksjonsparken moderne og trygg med hensyn til alle de ansatte og for det tredje er klimautslippene nært intet-eksisterende og energibehovet i produksjonen er minimal. 

Mål: 
31x22x55 cm
40 liter (Cabin size, passer som håndbagasje på flyet.)

Vekt:
1,2 kg